Noul ASUS ZenBook se potrivește

4 motive pentru care noul ASUS ZenBook se potrivește perfect

4 motive pentru care noul ASUS ZenBook se potrivește perfect utilizatorilor moderni

Un brand cunoscut pentru crearea unora dintre cele mai elegante și mai fiabile laptopuri de pe piață, ASUS a anunțat anul trecut lansarea a două noi laptopuri ultraportabile - ZenBook 13 (UX325) și ZenBook 14 (UX425), cele mai recente adăugiri la seria clasică ASUS ZenBook.

Cu un design dinamic care le face să fie cele mai subțiri laptopuri de 13 inci și 14 inci cu porturi I / O complete, noile ASUS ZenBook 13 și 14 oferă o performanță puternică, făcându-le dispozitive ideale pentru utilizatorii moderni.

În acest articol, o să vă prezentăm câteva motive pentru care trebuie să aveți una dintre aceste bijuterii puternice în arsenalul dvs. pentru a vă îmbunătăți stilul de viață digital.

Design și portabilitate

Ca un locuitor urban care este mereu în mișcare, ușurința de mișcare este ceea ce căutăm constant - fie că este vorba de modă, tehnologie sau frumusețe. Și cu aceste două ASUS ZenBook 13 și 14, portabilitatea este esențială.

Denumit cel mai subțire laptop din lume în categoriile sale respective, noile ASUS ZenBookuri cântăresc puțin peste un kilogram, ceea ce este practic lipsit de greutate în ceea ce privește laptopul. Cu un corp elegant de numai 13,9 mm grosime, laptopul poate aluneca în geantă cu un efort minim.

La fel ca predecesorii săi, codul de design al familiei ASUS ZenBook rămâne cu o siluetă elegantă, care se laudă cu finețe și subtilitate, iar noile ASUS ZenBook 13 și 14 sunt disponibile în două culori - Pine Grey și Lilac Mist.

Performanță pe tot parcursul zilei

Următorul lucru important pe care îl dorim în laptopurile noastre este durata de viață a bateriei sau rezistența. Aici, noile ASUS ZenBook se mândresc cu o performanță durabilă de până la 22 de ore, cu o singură încărcare a bateriei.

Chiar și cu activitate video continuă, navigare pe Internet și ascultare de muzică, ASUS ZenBook poate rezista aproximativ 8 până la 9 ore. Asta înseamnă că nu aveți nevoie să aduceți încărcătorul cu voi.

Și chiar și atunci când vine vorba de a avea nevoie de un pic de încărcare, portul USB-C de pe laptop permite surselor de alimentare mobile să încarce laptopul.

Putere prin comoditate

Când vine vorba de designul său, ASUS ZenBook este realizat având în vedere confortul. Luați, de exemplu, porturile I / O complete, care includ HDMI, USB Type-A și Thunderbolt 3 USB-C. Acestea sunt menite pentru a oferi versatilitate în conectivitate și puteți asocia multe alte gadget-uri tehnologice cu laptopul fără probleme.

Apoi, avem și ASUS NumberPad 2.0, care este o caracteristică suplimentară integrată touchpad-ului laptopului și tastatura de la margine la margine, care maximizează spațiul pentru a vă îmbunătăți experiența de tastare și manevră, atunci când utilizați ASUS ZenBook.

La nivel vizual, ecranul de afișare în sine este însăși o priveliște, totul datorită afișajului NanoEdge cu un raport ecran-corp de 90%. Fie că este vorba de editare video sau doar de Netflix, experiența dvs. de vizualizare va fi îmbunătățită la întregul său potențial.

În ceea ce privește sunetul, puteți fi siguri de o calitate clară, deoarece sistemul audio al laptopului este certificat de specialiștii audio Harman Kardon.

Tehnologie remarcabilă

Când vine vorba de laptopurile ASUS, știți că merită banii în termeni de specificații pure.


Pentru a evidenția câteva dintre caracteristicile sale puternice, laptopul include cele mai recente procesoare Intel Core de a 10-a generație, 8GB RAM, SSD-uri PCIe 3.0 de 512GB și cel mai recent WiFi 6 (802.11ax) - toate acestea fiind optime și realizate pentru o experiență de utilizare zilnică perfectă.

Conceput pentru a vă face viața digitală fără efort, tot ce aveți nevoie pentru a vă îndeplini sarcinile zilnice este împachetat în acest dispozitiv elegant.

Etichete:

#tehnologie #asus #zenbook #laptop #putere #performanta #design #portabilitate #UX325 #UX425 #zenbook_13 #zenbook_14