James Rodríguez

Es un jugador de futbol y juga en el madrid

Biografia

James David Rodríguez Rubio (Cúcuta, Colòmbia, 12 juliol de 1991) és un futbolista colombià que juga com a migcampista al Reial Madrid Club de Futbol de la Primera Divisió d'Espanya.


Va rebre en 2009, 2012 i 2014 el premi de jugador revelació a la Primera Divisió d'Argentina i en la Lliga portuguesa de futbol, ​​ja que el 13 de desembre de 2009 es va consagrar campió del Torneig Obertura amb el Banfield a l'edat de 18 anys, sent el estranger més jove a sortir campió a Argentina, aconseguint un fet inèdit i mai abans ocorregut en la història del club del sud de Buenos Aires.


El 18 de maig de 2011, el FC Porto va derrotar a la final de la UEFA Europa League l'Sporting Braga i va aconseguir coronar Campió del certamen, amb el seu compatriota i company de club Radamel Falcao. James va participar en els minuts finals d'aquesta trobada i va ser peça important en la correguda del "Equip Drac" en el transcurs del torneig continental.


A la Ligue 1 respectivament, sent a més triat en 2014 pel Centre Internacional d'Estudis de l'Esport segon millor migcampista ofensiu de Europa.2


Internacional absolut amb la selecció colombiana des que debutés l'any 2011, va ser guanyador de la Bota d'Or del Mundial del Brasil 2014 després d'anotar sis gols que van permetre que la seva selecció arribés als quarts de final del torneig, sent fins a la data la millor actuació del combinat cafeter en una cita mundialista.3


Després d'haver realitzat un notable mundial, el 22 juliol 2014 James va ser presentat com a nou jugador del Reial Madrid C. F, que va pagar 80 milions d'euros, convertint-se en el cinquè fitxatge més costós de la història en aquest moment.

Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios webtest


James Rodríguez quan el va fitxar el real madrid

Big image

El gol de James Rodríguez amb la selecció Colombiana

James va meter un golàs con la selecció Colombiana
Colombia vs Uruguay 2 0 Octavos de Final Mundial Brasil 2014