The Cindy Shearin Group

The Cindy Shearin Group Real Estate News

Big image

The Cindy Shearin Group Real Estate News: Start Grænse — Tips Til At Finde Det Lille Hus Ned Ad Gaden Online

Lamudi Indonesien marketingchef Karan Khetan sagde, at mens lokale BNP-væksten køling, lyst til at købe fast ejendom, især blandt middelklassen forbrugere, forblev anselig.

"Der er stadig en del af befolkningen, der har bør for at købe et hus," påpegede han.

Han tilføjede, at for at imødekomme deres behov for boliger, mennesker i stigende grad vendt til online fortegnelser at indslag flere egenskaber for et udvalg af smag.

"[Online programoversigter] markedet som helhed går op," bemærkede han.

Søgning efter home-sweet-home på online ejendom programoversigter kan være lidt lettere, hvis disse tips er observeret.

Nå ud til kundesupport

Online-notering websteder tilbyder normalt kundesupport til brugere har behov for hjælp.

Moini sagde at Lamudi havde et callcenter, som brugere med begrænset adgang til internettet kunne kontakte. Call center medarbejdere kan søge efter ejendomme ifølge dine specifikationer.

"De, som kalder er normalt ældre end 35 år gammel, og er konservative kunder," sagde han.

Gaw siger, at brugere af Rumah123.com coan kontakte webstedets område specialister, der er ejendom agenter med speciale i et bestemt geografisk område.

"[De] praler en dybtgående forståelse af markedsområdet, priser, tilgængelighed, nærhed og andre faktorer, der kan påvirke din beslutning om hvilken ejendom programoversigter til at gå," sagde han.

Navngiv din pris

Ejendom notering websteder har filtre at hjælpe dig indsnævre din søgning. Brugt smart, kunne disse filtre producere bare det rigtige hus at ringe hjem.

Rumah123.com general manager, Mario Gaw, sagde, at en søgning bør "begynde med en placering i sindet", efterfulgt af at kende dit budget.

"Et godt tip er at fastsætte en maksimal pris filter og et minimum jord størrelse filter til at sikre, at din beboelsesrum krav er opfyldt," sagde han. "På samme tid, gør så vil ikke begrænse muligheder på at finde større rum til bedre priser under budgettet."

Filtre er afgørende, da den omfattende liste over egenskaber, der notering websites har.

Lamudi medstifter Kian Moini sagde, at den indonesiske hjemmeside, som har eksisteret i omkring et år, allerede havde samlet mindst 180.000 lister, og har tilmeldt mere end 5.000 patentagenter.

Bredden af ejendomspriserne er bred, startende fra cirka 200 millioner Rp op til Rp 18 billioner, såsom villaer på Bali, ifølge Kian.

"Den populære prisklasse er ene omkring Rp 1 milliard, og en masse udviklere prissætning deres ejendom omkring der spænder," tilføjede han.

Male et godt billede

Gaw tilskyndet agenter til at sende så mange gode billeder af deres ejendom som muligt.

"Købere ønsker at have en komplet liste forpremiere af husets værelser, eksteriør og andre relevante funktioner inden du bruger tid på et fysisk besøg," sagde han.

Han tilføjede, at agenter skal lyse op værelser med god belysning og dygtig iscenesættelse af møbler eller andre dekorative stykker til "ophøje en egenskabsværdi og forbedre sandsynligheden for et salg".

"Som nævnt før, et billede er værd en tusind ord," siger han.