Pad van de jaguar 2017

Medicijnwiel Jaartraining

Big image

Een ervaringsgerichte leerweg door de 4 windrichtingen

Zodra je het medicijnwiel binnenstapt,

dan stem je je bewust af op de krachten die de hele kosmos in beweging zetten en leer je ermee samen te werken.

Ontdek wat jouw "medicijn" is; wat jouw verborgen talenten en kwaliteiten zijn

Voor wie is deze jaartraining geschikt?

Voor mannen en vrouwen die:

  • kennis willen maken met sjamanisme en daarin een stevige fundering willen leggen
  • steviger op de aarde willen staan
  • op zoek zijn naar persoonlijke groei en healing en niet bang zijn om naar zichzelf te kijken
  • in hun spirituele beoefening praktische handreikingen en technieken willen leren om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen

Het Westen- Pad van de Jaguar

Thursday, Feb. 16th, 3pm to Sunday, Feb. 19th, 5pm

9 Hooislagen

Lochem, GE

Het Westen met Jaguar, nodigt je van 16 t/m 19 februari 2017 uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten voor de dood en beperkende voorouderpatronen los te laten en de kwaliteiten van jouw voorouders te eren.

Je maakt kennis met

In Het Westen van Het Medicijnwiel, De weg van Jaguar, heb je de mogelijkheid om alle voorouder-patronen en karmische sporen te onderzoeken. Patronen die je naar een zekere bestemming leiden waar je waarschijnlijk niet eens om hebt gevraagd. Het onderzoeken ervan helpt je om je bewust van beperkende oude jassen te ontdoen en daarbij de kwaliteiten te ontvangen die je van jouw voorouders hebt meegekregen. Op deze wijze kom je weer in de juiste verhouding met hen, zodat je niet alleen jezelf, maar ook hen bevrijdt.
Je maakt tevens kennis met de sjamanistische wijze van “zien” waarbij je leert kijken op de niveaus van niet alleen het fysieke, maar ook op het emotionele, het mythische en energetische niveau. Je kunt deze technieken toepassen bij jezelf en anderen om welzijn, gezondheid en heelheid te bewerkstelligen.

Je ontvangt de inwijding van de Hoeder van de Aarde

( = pampa mesayok ) Dit is een inwijding in het je Herinneren van de wijsheid van de Ouden…van onze verre voorouders . Je leert weer te luisteren naar de stem van de Grote Geest in alles. Je leert weer te luisteren naar de stemmen van de stenen, de planten, de dieren, het vuur , het water, de wind ,etc.
Je leert je weer af te stemmen op de natuurlijke cycli die elkaar volgen, die van de Zon, de Maangetijden, de sterren, de golfbewegingen van de aarde: De jaargetijden….
Deze inwijding initieert je om jezelf los te maken uit de grip van een valse matrix en om je steviger te verbinden met Moeder Aarde.

Het Medicijnwiel als routekaart

De jaartraining Het Medicijnwiel is als een routekaart die je kunt bewandelen. De 4 archetypen Slang, Jaguar, Kolibrie en Adelaar navigeren je langs de 4 windrichtingen. Zo'n kaart moet je zelf bewandelen om te weten waar je de zoetste appels kunt eten, waar oude wegen ophouden en waar je jouw passie en verlangen kunt doen opbloeien om uiteindelijk het leven te dromen dat je in het diepst van je hart zou wensen. Uiteindelijk geef je zelf invulling aan dit medicijnwiel en wordt het jouw krachtwiel: doordrongen van jouw eigen gekleurde talenten en kwaliteiten.

De 4 bijeenkomsten zijn verdeeld over het jaar 2017

Het Westen: 16- 19 februari 2017

Het Noorden: 25 - 28 mei 2017

Het Oosten: 7 - 10 september 2017

Het Zuiden; 10 - 13 december 2017


Het Westen met Jaguar, nodigt je uit om jouw schaduwkanten te verkennen, diepere angsten voor de dood en beperkende voorouderpatronen los te laten en het nieuwe onbekende te omarmen.


Het Noorden met Kolibrie laat je zien hoe je vanuit stilte een nieuwe wijze van Zijn kunt toepassen. Je gaat je leven zien als een heroïsche reis van evolutie en groei, waarin je belemmeringen eerder gaat zien als uitdagingen. Het leven krijgt meer diepgang en betekenis.


Tijdens Het Oosten met Adelaar/Condor zie je hoe energie en intentie jouw werkelijkheid creëren en hoe je veel bewuster jouw visie in de wereld vorm kunt geven, omdat jouw motivaties helderder worden. Direct geïnformeerd door de toekomst, verzamel je kracht om op jouw ware bestemming aan te komen.


Het Zuiden met Slang neemt je mee om het verleden los te laten zoals een slang haar huid loslaat. De lading van ervaring uit het verleden wordt intensief afgevoerd en dit helpt je om met nieuwe ogen naar de wereld en jezelf te kijken.

Vergoeding

€674 ,- ( inclusief 3 overnachtingen in tweepersoonskamers , ontbijt, lunch,vegetarische maaltijden, koffie/thee, lichte versnaperingen)

€ 654,- p.p als je met zijn tweeën komt.

€729,- wanneer je een eenpersoonskamer wilt reserveren. ( Houdt er rekening mee dat deze meestal snel gereserveerd zijn, wees er tijdig bij)

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Centrum Athanor

Centrum Athanor omvat 3 hectare in het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek. Het centrum is - voortbordurend op de geomantische eigenschappen van de plek - door ons thematisch ingericht met de intentie om de verbinding van elk individu met het grote geheel tastbaar en voelbaar te maken. De natuur fungeert daarbij niet alleen als rustbrenger maar vooral als bron van inspiratie. Fascinerend is zeker ook ons labyrint, dat naar oud Europees voorbeeld zevenvoudig is opgebouwd. Het meest markant is echter zonder twijfel onze manshoge steencirkel, die op de huidige zonne-, maan- en enkele sterrenstanden is georiënteerd. Hierdoor is een krachtplek ontstaan waar het eeuwige en het tijdelijke elkaar raken. En waar u als mens door geraakt kunt worden. De locatie is goed bereikbaar met de auto en als je wilt, kan je vanaf het dichtstbijzijnde station (Lochem) worden opgehaald.

Adres: Hooislagen 9
7241 NJ Lochem
0573-421111

4windsenergy

Sjamanisme ♥ Healing en inwijdingen ♥ Workshops en trainingen ♥ Medicijnwiel ♥ Healing Technieken ♥ Bewust sterven ♥ Munay Ki ♥ Womb Awakening