Holowatcho

'The future is here'

Big image

Wat is Holowatcho?

Tegenwoordig is de technologie al zo ver dat we zelfs de gekste dingen kunnen creëren met behulp van een speciaal team en goede samenwerking.


Holowatcho produceert moderne horloges met een functie waardoor je een hologram kan creëren. Ook is het mogelijk om te projecteren met dit horloge. Holowatcho heeft 1 vestiging in Nijmegen en heeft ook een site. Op www.holowatcho.com kunt u meer informatie vinden over het ultramoderne horloge. Holowatcho is nu ook bezig om ‘Old School horloges’ te produceren die ook een hologram kunnen creëren. De bedoeling van deze horloges is de wat oudere mensen aantrekken die liever een oud horloge dragen omdat ze die vaak mooier vinden dan de digitale horloges. De startprijs van dit horloge ligt rond de €500,-. Nu denkt u misschien dat dit veel geld is, maar denkt u even na over wat u er allemaal mee kunt en ontdek de voordelen van het horloge;


- Het horloge weegt maar liefst 30 gram omdat het is gemaakt van carbon.


-Met behulp van een ingebouwde wifi kaart en een 4G netwerk is het mogelijk om gebruik te kunnen maken van het internet.


-Retina display wat zorgt voor de hoogste en sterkste kwaliteit.


-U kunt moeiteloos projecteren met uw horloge.


Om een klein voorbeeld te geven van ons nieuw horloge kunt u kijken op www.apple.com. Apple heeft namelijk sinds kort de iWatch wat ongeveer hetzelfde is als ons horloge.

Big image

Betrouwbaarheid

Holowatcho is volkomen betrouwbaar omdat wij door verschillende inspecties goed gekeurd zijn. Dit staat ook op onze site. De horloges zullen zeker flitsend zijn voor een groot publiek, jong of oud, iedereen zal van Holowatch houden.

Holowatcho in verschillende kleuren

De horloges zijn beschikbaar in de kleuren; goud, zilver, blauw, zwart en wit. Wij hebben voor deze kleuren gekozen omdat dit toch wel de meest voorkomende kleuren zijn voor horloges.

Voorlichtingavond Holowatcho

Thursday, June 11th, 9pm

Holowatcho head office

Holowatcho houdt een uitgebreide presentatie en geeft voorlichting over het nieuwe product. Wij zouden het fijn vinden als u hier bij kan zijn!
Like ons op Facebook!

Like ons op Facebook en ontvang 10% korting op al onze accessoires!

Blog 1: Horloge & HologramNa vele brainstormsessies over wat we zouden kunnen gebruiken als ‘het nieuwe product’ voor 2015, hebben we bij Holowatcho eindelijk iets!

Onderwerpen als computers, het menselijk brein, digitale pillen, brillen etc. kwamen allemaal aan bod, maar er was niks wat ons echt boeide en interessant was om te gebruiken. Uiteindelijk hadden we een idee. Sieraden. Onze doelgroep houdt van luxe artikelen. Waarom hier niet iets in combinatie mee doen?

Daarom hebben we besloten om ons te gaan richten op het ontwerp van een horloge.


Dit horloge wordt het product dat gebruikt gaat worden door de doelgroep, waarmee men het nieuws mee kan lezen. Het idee is om een hightech horloge te ontwikkelen die in staat is om nieuws letterlijk te laten zien. We willen iets doen met hologrammen, aangezien hierover weinig bekend is en qua technologie is deze al best ver. Met deze functie zou men, het nieuws als het ware echt kunnen ervaren en beleven
.

Blog 2: Hoe kan je SEO-vriendelijk bloggen?


 • Maak gebruik van tags en categorieën
 • Gebruik woorden waarop je gevonden wil worden in titels (maar ook weer niet te veel), als het kan zelfs in de naam van je blog.
 • Maak gebruik van tussenkopjes in je artikels
 • Maak gebruik van alt-tags wanneer je afbeeldingen gebruikt
 • Zorg dat je blog zo snel mogelijk laadt (denk bijvoorbeeld aan het van tevoren verkleinen van je afbeeldingen)
 • Wanneer je een artikel schrijft over iets waarbij een ander eerder geschreven artikel ook boeiend zou kunnen zijn, link ernaar! Interne links schijnen je een handje te helpen.
 • Gebruik WordPress. Ondanks dat Blogger eigendom is van Google wordt WordPress een stuk beter geindexeerd.
 • Handig om aan te passen wanneer je nog niet zo lang bezig bent: zorg dat de urls als volgt worden: blognaam.nl/titel-van-blog. Soms wordt er automatisch ook de datum bijgevoegd, of de categorie. De truc is om je URLS zo kort mogelijk te houden. Wordt Google blij van, maar ook je lezers, wanneer ze je nieuwste blogpost willen delen via bijvoorbeeld Twitter!
 • Schrijf gewoon goede, interessante content, daar is Google naar op zoek.
 • Zorg dat er naar je gelinkt wordt vanaf andere websites/blogs
 • Wees actief op Google+