MIAMI "DANCE"

NIKKI BEACH

"Nikki" is een grote beachclub! In deze club draaien de beste dj's van de wereld. Daarnaast is er ook een grote catering aanwezig dus genoeg te eten. Naast een groot feest zijn er altijd mooie/ bekende modellen aanwezig. Er heerst een onweerstaanbare sfeer. Zo is er altijd wel wat te beleven in de club en lounge!


CLUB SPACE

Op de ruim 30.000 m2 dans ruimte, de hardste geluiden en spetterende lichtshows kun je in deze club doorgaan tot na zonsopgang. Veel bekende namen draaien hier. Aan de achterzijde van de club is er een open ruimte om een beetje frisse lucht te vangen.


MANSION

In deze club vind je veel grote bogen, kroonluchters, wenteltrappen, venetiaanse spiegels en sierlijke schouwen. De club is overspoeld met glamour. In de club zijn 4 dans vloeren met constant muziek. Er zijn 9 bars, lounge en VIP-ruimtes. Vaak zijn er beroemdheden te vinden in de club vanwege de enorme gezelligheid.


MIAMI

Naast deze grote clubs zijn er in miami nog vele andere clubs te vinden. In Miami is het elke dag een groot feest, in welke club je dan ook bent!


Big image