Vonk & Coach

Werken met Passie!

Teamcoaching bij zelfstandige teams

Het is helemaal hip binnen organisaties om naar zelfstandige of zelfsturende team over te gaan. Vaak vinden teams dat ze al goed en zelfstandig werken, maar er zijn ook teams die minder goed werken met elkaar en niet weten hoe dit op te lossen, want dat is al jaren zo en hoe zouden we dat dan anders kunnen doen... Ja dat kan met hulp van Vonk & Coach!


Verschillende onderwerpen komen aan bod;

- hoe kun je veranderen

- wat heb je daar voor nodig

- hoe zit het huidige team in elkaar

- meer begrip voor elkaar

- visie ontwikkelen

- plan van aanpak makenHoe ziet een teamcoach dag eruit:

We starten met een warm welkom en inventariseren elkaars verwachtingen. Waarna we met het thema "Veranderen wat doet dat met je" aan de slag gaan. Door middel van kleine opdrachten ondervinden medewerkers hoe zij persoonlijk omgaan met verandering. Vooral is er aandacht voor begripsvorming voor elkaar en naar elkaar.


Na een koffie en thee pauze gaan we bouwen aan een visie. Hoe belangrijk is het om te horen wat iedereen zou willen met het team! Heel informatief en samen komt het team tot 1 gedragen visie voor de komende jaar of jaren. Na een heerlijke lunch gaan we de visie ombouwen tot een plan tot stappen die haalbaar zijn en waar iedereen zich in kan vinden.


We sluiten af met het plan in de steigers en blikken terug op een mooie waardevolle dag!

Natuurlijk kunnen we in overleg ook andere aspecten aan bod laten komen, samen komen we tot een goed coach traject afgestemd op het team!

Neem contact op!

Dagelijks geopend en bereikbaar bij voorkeur per mail.

Een app sturen via 06-55324385 is ook een prima optie...

Natuurlijk staat de telefoon ook op stil tijdens het geven van uw training!


Tot mail/app,


Marike Vonk

Team coach / trainer / begeleider

Vonk & Coach

Na jaren management ervaring in het aansturen van (para)medische teams is het geven van trainingen/ coach sessies een bloeiende hobby geworden die nu verder gaat ontwikkelen naar een eigen bureau!