Gestolen viool of niet?

gestolen viool van een zigeunersfamilie

Laats is er een kostbare viool onder de ogen van de zigeunersfamilie die uit het land moest afgepakt. Volgens de familie is het de meest kostbare bezit in de familie en kunnen ze het er niet bij laten liggen. De politie heeft het meisje ondervraagt en hoorden dat ze werd berooft op het moment toen ze viool zat te spelen buiten in de regen. Ze werd berooft door twee jongens. De politie was in nader onderzoek

Na lange tijd, kwamen ze uit bij het huis van een jongen genaamd Felix. Het bleek dat hij er iets mee te maken had, aangezien het meisje vaak daar kwam. De twee jongens die het meisje had beschuldigd bleken van niks te weten en de politie staat voor een raadsel.

misverstand?

Felix bleek echter de viool te hebben, maar hij bekend dat hij het NIET heeft gestolen. De twee jongens zijn ermee eens en het meisje moest alles uitspugen.

"Ik wou alleen mijn kostbaarste bezit beschermen, en waar kon ik het anders verstoppen, dan mijn beste vriend?" Vertelde het zigeunersmeisje. "Ik had alleen die twee jongens beschuldigd, omdat Ik niemand anders kon veroordelen. Ze hadden me toch ooit lastig gevallen" Het meisje had alles bekend gemaakt, ze wou eerst niet naar de politie. Ze wou allen wat beschermen.

"Ik kreeg bijna een hartaanval toen ik het bericht van haar zag. Ik dacht dat ze me in de cel wou gooien!" vertelde Felix opgelucht.

Het bleek dus allemaal een misverstand