londry urang sadaya

percanteun kasuciana , kabersihana, kasadulurna

seuseuhan loba waktos teu aya , teu keudah kmh2

sauran londry urang sadaya di jamin mirah hargina

dimana tempatna datang moal lila waktosna iraha moal kumaha kumaha

sadayana cekap 6500/kg

jl cikutra gg neglasari 2 no 43 masjid al mubarokah

tiasa hubungi

Giat : 082126324094

ali : 089683778298

Big image