Elliott Associates

Elliott Associates: Neljä vinkkejä perustaa elinkelpoinen Small Business

Elliott Associates on johtava yritys kaupallisen omaisuuden hallinta. Se tarjoaa täyden palvelun apua omaisuuden omistajille, jotka tarvitsevat apua rakennus varallisuuden kautta niiden omaisuuden kaupalliseen käyttöön. Elliott jakaa laittanut pienyritysten, jotka maksimoivat kaupallinen sijainti käyttöön seuraavat vinkit:


1. sijainti, sijainti, sijainti: Olemme kaikki kuulleet Mantra valita ominaisuuden tarkoitettu kaupallinen kehittäminen. Sijainti alan liiketoimintaa. Määrittää läheisyys omaisuutta kohdemarkkinat, raaka-aineiden saatavuutta tai perushyödykkeiden ja se pidetään joustava tai monipuolinen venture laajentamiseen tai laajentaminen muihin liittyvät hankkeisiin. Esimerkiksi laittanut pieni ravintola lähellä on suuri Ravintola, joka palvelee samanlaisia ruokaa ei toimi kuten alueella saattaa sanella high-palkittu laadukkaita elintarvikkeita. Laittanut yksi rivi samanlaisia pieniä ravintoloita, voi aikaansaada koska ihmiset voivat valita kokoelma samanlaisia kauppoja vertailukelpoiset hinnat, erityisesti tungosta esimerkiksi turisti paikoissa tai pienen budjetin ostosalueet.


2. hinta, hinta, hinta: Kyky ostaa tai vuokrata kiinteistön seisoo toissijainen paikkaan, yleensä. Asiakas voi hankkia ammua hinta omaisuutta; mutta jos sen sijainti ei ole kaupallista potentiaalia, sijoituksen kärsivät. Kuitenkin ottaa hyvällä paikalla omaisuutta, joka on kohtuuhintainen (vaikka se on nykyään lähes lähes mahdotonta) tarjoaa monia etuja. On aina maanomistajien jotka tällöin valitsevat laittaa omaisuutensa markkinoilla uhrata myyntihintoihin väistämätön useista syistä, kuten rush myynti pakkosiirrot, välttää kiinnitetty oletusarvoisesti kypsynyt velkojen maksamiseksi rahoittaa lääketieteellisistä tai muista kiireellisiä kulut tai muita oikeudellisia tai taloudellisia seuraamuksia.


3. Täytä vaatimusta: usein monet ihmiset laittaa yrityksensä velvollisuudentunnosta henkilökohtaista tyydytystä ja asiakastyytyväisyys, jonka pitäisi olla tärkein motivaatio liiketoimintaa. Riippumatta siitä, kuinka paljon yksi tykkää kokata laittanut pienessä ravintolassa tai myydä erityistä syntyperäinen herkkua on ei vain täytä oman maun ruokaa, vaikka se on hyvä idea ja liiketoiminnan aloittamista. Liiketoiminta on kyse tietää, miksi ihmiset jotain ja mitä heidän täytyy tehdä halunsa ylitettävä, että henkilökohtaista tyydytystä. Toisin sanoen, mitä teet muille, jotka haluavat luopua itse? Tämä näyttää pyytää liikaa ketään. kuitenkin ei ole parempaa tapa täyttää itse kuin täyttää asiakkaasi ensimmäinen, ensimmäinen paikka enemmän kuin voit. Yksi herkullinen kakku myydä yhden henkilön on helppo tehdä; vaan tehdä niin paljon herkullisia kakkuja niin paljon ihmisiä, jotka sattuvat on eri maku on paljon vaikeampaa ja täytyy olla rakkautta niille ensin, että menee yli sinun rakkautesi kakkujen. Jos et ole, yrityksesi ja henkilökohtaisen tyydytyksen lopulta ei menesty paljon kuin pitäisi.


4. historiallinen tausta: Ei monet ihmiset arvostavat omaisuuden historian tai sen yhteys historialliseen tapahtumaan tai kuva. Se voisi olla hämärtää tapahtuman tai historiallinen persoonallisuus; mutta yksi, joka on luovuutta hyödyntää hyviä hetkiä aikaisemmin, se voi olla voimavara, joka kannattaa ottaa paljon itse ominaisuutta. Enemmän usein, tosin vain hallitus on motivaatiota ja kiinnostusta kehittää tai edistää sivuston historiallista perintöä. Mutta se ei tarkoita yksityishenkilöille ei voi eikä pitäisi auttaa tätä politiikkaa. Itse asiassa ne, jotka ovat ikuisesti historiallisia aarteita (aineellisten tai aineettomien) aloitteen perustaa asiakaskunta on usein syrjivä ja hyvin omistetun. Mutta se ei ole edullista massa ihmisiä, jotka arvostavat myös holhoava yritykset perustuu muistoksi historiallisia tapahtumia ja henkilöitä. Fiestas, joita kulttuuri- ja extravaganzas kehitysmaissa, perustuvat olennaisilta osiltaan tähän otettu--myönnetty yhteisiä historiallisia kokemuksia arvon käsitettä. Unohtamatta ei koskaan edullinen; mutta muistaa voi olla.


5. kulttuuri väri: Kiinteistön kulttuurissa voi ei usein olla pätevä syy valita kiinteistö, eritoten tungosta kaupunkialue, jossa on suuri huolenaihe modernissa ympäristössä. Kuitenkin ottaen huomioon kulttuurisen ympäristön ominaisuus lisätä ja, samoin edes vähennä sen arvoa. Kun käyt pääasiassa katolisen maiden pääkaupungeissa, alueen ympäröivän katedraalit ja suurimmista kirkoista ovat pohjimmiltaan kaupallisia alueita vilkkaalla myyjät, turistit ja muut yritteliäitä ihmisiä. Paikalliset yritykset näiden perinteiden lähialueilla liittyvät usein tiettyjen kulttuurisia puolia mitkä pienyrittäjien päästä samalla uusia luovia ideoita. Joskus perinne voi vain symbolinen ominaisuus uutta liiketoimintaa alueella huolehtien samalla moderni perustuvan tai korkean teknologian tuotteita tai palveluita. Pienet kaupat myyvät t-paidat tai kirjoja hotelliin innovatiivista ja vaihtoehtoista ei-uskonnollisia festivaaleja monissa maissa ovat esimerkkejä näistä yrityksistä.


Investoimalla pienyrityksen vaatii paljon luovuutta. Arvosta tarkastellessaan usein tunnistamaton taloudellista syytä ominaisuuden mahdollisuuksia vaikuttavia tekijöitä tai sijainti voidaan tarkastaa ottamalla tarkasti tapauksissa nykyiset onnistunut pienyritykset, jonka kohdistanut alitajuisesti yllä luetellut periaatteet.