Rodenburg Bedrijfsmakelaars

Aanbod uitgelicht

Ter overname aangeboden Club in het centrum van Amsterdam

Gelegen aan een van de bekende horecastraten in het centrum van Amsterdam. De club is verdeeld over 2 verdiepingen en er is tevens een kantoor aanwezig. De bestemming is horeca III en IV. Er is thans een avondvergunning tot 03.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 04.00. Geen brouwerij verplichting. Na een persoonlijk gesprek kan er meer informatie worden verstrekt.


Stuur een e-mail naar: klik hier.

Kenmerk: SH

Prachtige traiteur in hartje centrum Amsterdam

Leuk Spaans traiteurszaakje ter overname aangeboden. Mooie ligging aan de Amstel met uitzicht over de Blauwbrug. Gelegen nabij de Stopera, Hermitage, de Magere Brug en Carre. Complete inventaris. Winkel met mengformule. De huur is circa Euro 1.800,00 excl. per maand. De overname vraagprijs bedraagt Euro 39.000,00.

Voor informatie klik hier.

Kenmerk: CADA

Casco horecaruimte te huur aan de Zuidas te Amsterdam

Gelegen aan het Gustav Mahlerplein te Amsterdam. Mooie ligging op een hoek met veel raampartijen en een riante terrasmogelijkheid. Het object maakt onderdeel uit van het Django Gebouw bestaande uit zowel woningen als commerciële ruimten. Op de Zuidas hebben zich nu al 400, dikwijls toonaangevende, wereldwijd opererende, bedrijven gevestigd.


Voor informatie klik hier.

Kenmerk: DJ06


Uitstekend op A2 stand gelegen horecaruimte met hoekfront in het kern- winkelgebied van Apeldoorn

Totaal circa 280 m2 winkelruimte op de begane grond alsmede 80 m2 kelderruimte. De winkel kan opgesplitst worden in 2 winkels ter grootte van circa 120 m2 met circa 80 m2 kelderruimte (aan de Nieuwstraatzijde) en een winkel van circa 80 m2 (aan de Mariastraatzijde). Zowel winkel als horeca bestaat tot de mogelijkheden.


Voor informatie klik hier.

Kenmerk: NSA

Fraaie hotel villa centraal gelegen in de wijk "de Parken" in Apeldoorn

Dit kleinschalige hotel met 10 kamers dateert van 1904 en is sinds 1972 in gebruik als pension en later als hotel. Centraal gelegen in Apeldoorn nabij het stadshart, Schouwburg Orpheus en op circa twee kilometer afstand van Paleis het Loo. Achter het hotel is een parkeergelegenheid voor circa 7 auto's. De vraagprijs voor het onroerend goed bedraagt Euro 725.000,00 kosten koper. Aanvaarding in overleg, vrij van huur en gebruik.


Voor informatie klik hier.

Kenmerk: HAA

Gerenoveerde winkelruimte gelegen op een markant punt in het centrum van Apeldoorn

Gelegen naast Restaurant Bogarts en gesitueerd aan een van de belangrijkste aanlooproutes van en naar de Hoofdstraat. In de directe nabijheid van diverse winkelketens. Frontbreedte van circa 15, de oppervlakte bedraagt circa 253 m2 en is verdeeld over de begane grond en een entresol. Bestemming: centrum doeleinden, winkel, horeca, kantoor en overige.


Voor informatie klik hier.

Kenmerk: DSA

******* VERKOCHT ******* Prachtig historisch bruin cafe in het centrum van Amsterdam

********* VERKOCHT *********
Dit café dateert van origine al uit de tijd van Piet Hein. Het café bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een kelder die voorziet in een opslagmogelijkheid en een gescheiden toilet. Het café is voorzien van diverse zitplaatsen en een lage en karakteristieke houten bar. De inrichting heeft een warme uitstraling zoals men van een Amsterdamse bruine kroeg mag verwachten. Aan de voorgevel bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een terras alsmede is er een terrasmogelijkheid aan de waterkant aan de overkant van de straat.


Kenmerk: CDD

Herengracht 142

1015BW Amsterdam

Tel.: 020 3202252

E-mail: jaspervunderink@rodenburg.nl

Url.: www.rodenburg.nl/horeca


Als u wilt dat we uw naam van onze verzendlijst verwijderen, klikt u hier, en stuur ons een e-mail.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van de informatie kan door Rodenburg Bedrijfsmakelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze
opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een aanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.