Intensive Online

Fase 5

Big image

Lieve cursist,

De laatste fase is aangebroken! Na een weekje uitstel, mag je de komende twee weken weer aan de slag met een nieuwe sleutel. Als het goed is, heb je je stappenplan uitgevoerd en ben je de nodige uitdagingen aangegaan. Nu is het een kwestie van doorgaan op de ingeslagen weg en volhouden! Je gaat het groeiproces verfijnen en dat doe je deze fase met de code Focus. Deze is bedoeld om je scherp en bij de les te houden en je te helpen om afleidingen te weerstaan. Daarmee bouwen we deze intense workshop langzaam af en bereiden we je voor op het moment dat je weer op eigen benen mag staan.


Ik zie je graag vanavond tijdens de webcast, waarin ik je voor de laatste keer live zal toespreken.


Van hart tot hart,


Janosh

Daar gaan we dan!

Ben je er klaar voor? De volgende stap naar het leven waar je van droomt? Vanavond zal Janosh de aftrap geven met een nieuwe live webcast, waarin hij uitleg geeft over wat jou de komende weken te wachten staat.


  1. Ga naar de website www.janoshonline.nl
  2. Klik in het hoofdmenu op Inloggen.
  3. Kies Fase 5 en vul je wachtwoord in.
  4. Ga door naar de startpagina.


Scroll naar beneden en je ziet een videoplayer. Klik op de PLAY-button om de webcast te starten. Dit zal de laatste keer zijn dat je van ons een wachtwoord ontvangt (oude wachtwoorden zijn niet meer bruikbaar). Het wachtwoord voor deze fase blijft gedurende de komende twee weken actief.

Wachtwoord fase 5: 677077

Dit wachtwoord is geldig t/m 30 maart 2015.