De nieuwste Oled-tv's

Heeft u ook al van de nieuwe Oled televisies gehoord ?

De meeste mensen hebben er nog maar vrij weinig over gehoord. Maar het product wordt steeds populairder. Dit komt doordat de beeldkwaliteit van Oled vele malen beter is dan een normaal LED scherm. Oled bevat namelijk organische materialen die licht kunnen geven als er stroom doorheen gaat. Elke pixel die de Oled televisie bevat bestaat uit 3 subpixels die subpixles hebben verschillende kleuren namelijk rood , groen en blauw. Ook is de Oled televisie dunner (maar liefst 4 millimeter) dan een LCD scherm dat komt omdat er geen achtergrondverlichting nodig is, want de subpixels geven al genoeg licht.

De makers van de Oled televisies zijn onder andere LG & Sony , in het jaar 2009 en 2010 waren er de eerste Oled televisies. Op 19 oktober 2012 waren er 500 Oled televisies verkocht , maar de makers hadden eerder op 50.000 stuks verwacht , maar dit mocht niet baten , de aanleiding van deze oorzaak kan te maken hebben met de prijs want de prijs van een Oled televisie is nogal duur in vergelijking met een LCD TV. De beginprijs van een Oled televisie ligt rond de € 8000,- . En dat is best prijzig voor een televisie.

Als we de beeldkwaliteit van Oled gaan vergelijken met LCD schermen , dan kunnen we garanderen dat de beeldkwaliteit van Oled vele malen beter is.

Door het contrast van het licht en donker effect , zie je de beelden veel beter er scherper. Ook als je een film zit te kijken dan komen de ( kleine ) details veel beter in zicht , dit komt met name ook door de grote kijkhoek die de Oled televisie bevat. Als u deze Oled televisie zou kopen dan heb je hem van 55 Inch. En dat zorgt voor de grote kijkhoek wat hierboven beschreven is. Ook kun je samen televisie kijken , en dan ieder zijn programma voor zich , als je een Oled televisie koopt kun je er een bril met geïntegreerde oordopjes bij kopen. Dit is een echte vooruitgang want meestal zijn er programma's die zowel je man als jij leuk vindt en dan is deze bril de ideale oplossing , met die bril kun je ook 3D televisie kijken als je 3D televisie kijkt dan beleef je de beelden intenser.

Aanbieding

Stel je stapt over van een LCD televisie naar een Oled televisie , dan is dat een aanschaf qua prijs , maar je moet er wel vanuit gaan , ik koop nu deze televisie maar dan heb ik ook wat , je hebt gewoon veel meer kijkplezier ,dan op een LCD televisie. Aangezien de startprijs van een Oled televisie rond de € 8000,- ligt , dan zou ik gaan zoeken waar ik de Oled televisie het goedkoopste kan halen of bestellen. Als we uitgaan van grote elektronica ketens waaronder de Bol.com en de Mediamarkt , dan houden die nog wel eens ' uitverkoop ' ze geven je bijvoorbeeld 21% korting , wat staat voor BTW - vrij winkelen , of ze doen er een cadeau bij , dit zijn allemaal acties om klanten te winnen voor hun eigen bedrijf. Maar zeg nou zelf, als je een Oled televisie aanschaft dan ga je wel onderzoek doen bij welke winkel hij het goedkoopst is. Als er in een folder staat : NU GRATIS 3D BRIL MET OORDOPJES T.W.V € 100,- , dan is de verleiding wel heel groot , want je krijgt er iets 'gratis' bij.

Dus,

Wil je overgaan tot een Oled televisie kijkt dan waar die het goedkoopste is ,en of er acties zijn of je er wat bij krijgt !