Camping Madeira

Camping Madeira is op zoek naar jou!

Camping Madeira zoekt:
Een enthousiaste collega op MBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon met een prettig en gezellig karakter? Dan hebben wij bij Camping Madeira voor jou een leuke baan. Wij zoeken voor onze camping in Zwinderen een stressbestendige front office medewerker met goede contactuele eigenschappen.

Dit ga je doen:
Als Telefoniste / Receptioniste ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en verwijst klanten door naar de juiste collega. Daarnaast ondersteun je collega’s met licht administratief werk. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Je werkomgeving:
Onze camping bestaat uit 15 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. De camping is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Jouw profiel
Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op MBO niveau. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

· een aanstelling met uitzicht op een vast contract

· werken in een gezellig team

· salaris conform functieschaal 6

· een 32-urige werkweek

· een ruim opleidingsbudgetImpressie Omgeving

Wij zoeken jou!