Chicks And The City nieuws flits!

april / mei 2014

Big image

Dit zijn de onderwerpen & gasten van de komende weken van Chicks And The City; het brutaalste radio programma door meiden uit de regio!

Chicks And the City: iedere woensdag live van 19:00 tot 20:00 op Radio Rijnmond!


Gasten en onderwerpen van dit komende seizoen zijn onder andere Gert Jan Verboom van RainBowCityRotterdam (genomineerd voor de aardig onderweg awards), The Social effect (een project waarbij kansloze jongeren worden getraind om andere jongeren te coachen), Steunpunt studerende moeders en natuurlijk chicks VERSUS boys (the battle of the sexes!)


Chicks And The city is Brutale radio gemaakt door meiden uit Rijnmond waarin niets onbesproken blijft, leuk voor jong en oud!

De radio Show

In ChickAndTheCity worden serieuze en minder serieuze onderwerpen behandeld en afgewisseld met frisse items zoals bijvoorbeeld showroddels en de chicks-quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Chicks And The City nodigt ook gasten uit waaronder een ‘SuperChick’:een vrouwelijk rolmodel dat voor (jonge) meiden als inspiratiebron dient. Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid. Van Cindy Lauper tot Pink en van Madonna tot Anouk.


Presentatrice Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam bijjongeren radio zender FunX.

Nu organiseert zij Chicks And The City bij radio Rijnmond

Chicks Gezocht!

Ben jij een chick tussen de 15 en 25 jaar? En wil je zelf radio maken met alles wat daar bij hoort? Dan is Chicks And The City op zoek naar JOU! Geef je op en werk vrijwillig mee met deze radioshow, die iedere woensdag live wordt uitgezonden op Radio Rijnmond en wie weet zit JIJ binnenkort achter de microfoon! Ook Radiochick worden? Stuur een e-mail met motivatie naar chicks@rijnmond.nl en kom een keer langs!

Op rijnmond.nl en chicksandthecity.nl kun je onder andere de show online mee- en terugluisteren, kennis maken met de Radio Chicks en ze volgen via Twitter (@radiochicks) en Facebook.

Chicks And The City is iedere woensdag van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren op Radio Rijnmond, 93.4FM of via www.rijnmond.nl en www.chicksandthecity.nl.

BEDANKT!

Het 3e seizoen van Chicks And The City, 'seizoen 2013-2014', wordt mogelijk gemaakt door:
* RTV Rijnmond
* VSB Fonds
* Stichting Animus Donandi
* Stichting Solidarodam
* Stichting Rabobank Rotterdam Fonds

Mede namens de Chicks hartelijk bedankt!!

Onze tv Promo

ChicksAndTheCity!!

TIP!

lees hier een mooi interview van 1 van onze gasten, Anouska, een super chick van 19 jaar met een spierziekte. Anouska wil graag een voorbeeld zijn voor anderen en zou 'gezonde' mensen willen leren hoe zij (beter) om kunnen gaan met mensen met een beperking. lees hier het interview van Anouska! (met dank aan stichting hoezo anders)

Vriendelijke groet,

Natasja Morales


producent en presentatrice Chicks And The City radio