CURSOS MUSICALS PER EDUCADORS 2017

XV Edició - Eulàlia Abad - Educadors infants 0-5

CELEBREM 15 ANYS AMB EULÀLIA ABAD!!!

En aquesta XV Edició dels Cursos de Música per Créixer estem de celebració. Us proposem dos seminaris molt innovedors i repetim dos dels seminaris que han tingut més èxit en aquests anys. Introduïm la unió de música i pintura amb la col·laboració de Núria Palau i obrim un nou camí a partir del treball fet per Eulàlia Abad amb nens prematurs amb dificultat d'audició. Seran uns tallers molt màgics i especials! Us hi esperem!!

Color, expressió i moviment - Música i pintura, l'expressió artística - 1 d'Abril de 2017 de 9:30 a 14:00

Inspirats en les obres de Joan Miró, Henry Raeburn, Juan Gris, Edouard Vuillard, Marc Franz i Andy Warhol s'ha creat un conte de valors molt especial que uneix música i pintura.

En aquest seminari es mostraran les diverses propostes didàctiques entorn d'aquesta història on van apareixent músiques relacionades amb les obres dels pintors. És un projecte didàctic molt complet i divertit que permet fer un treball a l'Escola que desperta la imaginació i els valors dels infants. De segur que els vostres alumnes en gaudiran molt! S'entrega: cd les músiques i playbacks, conte escrit, propostes didàctiques escrites, fotocòpies de les obres a treballar. NOU SEMINARI - (3 a 6 anys)

Desperta l'oïda activa - 13 de Maig de 2017 de 9:30 a 14:00

Perquè molts nens prematurs experimenten dificultats d'oïda? Perquè a alguns la medicina els diagnostica sords quan no ho són? Quines eines tenim per poder ajudar a recuperar l'audició? La relaxació? L'estimulació? Les dues coses?

En aquest seminari treballarem com enfocar una classe de música amb nens prematurs i fins a 2 anys amb dificultats d’audició i sense cap problema orgànic. Hi haurà una part teòrica i una part pràctica amb exemples d'exercicis pràctics, audicions, cant, instruments, campanes i ritmes per poder utilitzar en aquests casos. S'entrega: Material escrit i un cd amb un recull auditiu de cançons i audicions. NOU SEMINARI (0 a 2 anys)

Cançons i Somnis de Bressol - 18 de Març de 2017 de 9:30 a 14:00

En aquest seminari hi trobareu 5 cançons escrites per aquest seminari i 4 adaptacions de cançons conegudes pensades per infants de 0 a 2 anys. Es combinen jocs de falda, cançons de bressol, audicions i danses amb un resultat exquisit. Són cançons dolces, divertides i que agradaran molt als vostres alumnes! En aquesta sessió es mostrarà com introduir jugant aquestes cançons i quines propostes didàctiques es poden utilitzar per acompanyar-les. S'entrega: partitures, cd amb les cançons gravades + playbacks per cantar a sobre, dossier amb les propostes didàctiques i continguts. REPETICIÓ 2016 - (0 a 2 anys)

Cançons i contes d'instruments i de valors - 22 d'Abril de 2017 de 9:30 a 14:00

En aquesta sessió especial per nens de 2, 3, 4 i 5 anys aprendrem el so de diferents instruments com el piano, l'arpa, l'acordió, la flauta, el tambor, la trompeta i el trombó a través de contes i cançons i a expressar-ho amb la representació. Els contes d'aquesta sessió han estat creats i gravats especialment per aquest seminari. Són contes on es treballen valors molt necessaris en l'actualitat com: la paciència, el respecte, l'autoestima, la tolerància, la valentia... entre altres. S'entrega: contes escrits, cd amb les cançons i contes gravats + playbacks per cantar o explicar a sobre el conte/cançó, dossier amb les propostes didàctiques i continguts. REPETICIÓ 2013 - (2 a 5 anys)

PREUS

4 Sessions: 199 Euros // 3 Sessions: 181 Euros // 2 Sessions: 121 Euros // 1 Sessió: 61 Euros

Forma de pagament: INGRÉS O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

*Curs bonificat per Empreses

*Curs Reconegut per Docents


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 - Bellaterra - www.elmusical.cat - 935804246