Topcoat Construction Limited

Topcoat Construction Limited Associates: Wat het u kan bieden

Topcoat Construction Limited (TCL) group is niet uw typische bouwbedrijf. Het heeft opgedragen haar inspanningen aan het leveren van de specifieke behoeften van haar klanten in een persoonlijke en ontvankelijke manier, om ervoor te zorgen dat kwalitatief hoogwaardige maatregelen en technische normen voldaan naar de volle tevredenheid van haar klanten.


Vooral, wordt Topcoat construction en zijn vennoten uitgevoerd bouwprojecten in bezetting voor openbare en particuliere eigenschap-eigenaren, zodat de continuïteit van de normale activiteiten van klanten. Het heeft een lange track record over een brede selectie van constructiewerkzaamheden toe te voegen aan meer dan 25 M in de afgelopen drie jaar.


Managementsysteem van het bedrijf kan bieden klanten met de zekerheid dat de voltooide projecten worden ondersteund met naar behoren gedocumenteerde records verenigbaar met standaard gezondheid en veiligheid plannen, milieu overweging, taakomschrijving en normen, en dat de projecten afgewerkt binnen schema en binnen het afgesproken budget.


Uitstekende Customer Care en Service behoren tot de top-prioriteit zorgen voor Topcoat Construction in het leveren van haar producten. Het streeft deze doelstelling teneinde op lange termijn zakelijke relaties met behoud van een beminnelijk, creatieve samenwerking strategie gedurende het hele proces. De focus op het helpen van klanten hun doelstellingen kunt elk project tot de voltooiing ervan zonder onnodige vertragingen of problemen.


Het Project Teams van Topcoat Construction Limited (TCL Group) beschikken over de uitgebreide expertise en know-how te bieden een volledig gamma van bouw-gerelateerde diensten, zoals ruimtelijke ordening en gebouwentoezicht van verordening goedkeuringen. Bovendien, zijn teams hebben een breed begrip van de complexe en gevoelige werken eisen in hoge-geprofileerd structuren in bezetting.


-De volgende zijn enkele van de gemeenschappelijke werken Topcoat verbindt er zich toe voor haar klanten:

-Wijzigingen, uitbreidingen en verbeteringen

-Badkamer en keuken renovatie

-Uitgeschakeld aanpassingen & DDA werken

-Deursystemen ingang en alarm

-Externe onder omslag steken

-Interne en externe verfraaien met verwante reparaties

-De concrete reparatie specialist

-Dak revalidatie

-Elektrische & centrale verwarmingsinstallatie

-Venster vervanging


Dit dient een duidelijk beeld van wat Topcoat Construction is betrokken bij en wat het kan doen voor uw specifieke behoeften. IT gespecialiseerde banen kunnen u helpen bereiken wat verbetering of wederopbouw nodig om te upgraden of te handhaven van de kwaliteit en integriteit van uw woning.