ViCo Schoonmaakbedrijf Baarn

Grondig, streeploos en smetteloos

Meer dan 15 jaar ervaring.

De kracht van ViCo Schoonmaakbedrijf zit in dat wij alles wat vies is weer schoon maken. Daarvoor doen wij graag een stapje extra. 's Ochtends, 's middags en 's avonds is er bij ons een specialist beschikbaar. Onze medewerkers zijn specialisten die weten waar ze mee bezig zijn, specialisten die graag de puntjes op de i zetten. Bij ons krijgt u waar voor u geld.

Onze specialiteiten.

Waarom ViCo Schoonmaakbedrijf inschakelen?

Wij hebben de ervaring en de vakkennis. U weet waar u aan toe bent. Wij werken zonder contracten omdat wij het volledige vertrouwen in onze dienstverlening hebben. ViCoSchoonmaakbedrijf is een familiebedrijf en heeft mensen in dienst die van aanpakken weten. Mensen die u kunt vertrouwen, die integer zijn en de Nederlandse taal beheersen. Bij ons kunt u rekenen op 1 aanspreekpunt, duidelijke communicatie, openheid en vooral afspraak is afspraak. Bij ons is schoon ook echt schoon.

Nieuwsgierig of wij iets voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.