Van Boeg tot Steven

ZORG VOOR IEDEREEN

Waar andere zorg ophoudt..

-Van Boeg tot Steven- zorg voor iedereen

Van Boeg tot Steven bemiddelt in zorg. Naast de exploitatie van kleinschalige woonvormen voor jongeren en/of ouderen zet zij flexpersoneel in binnen jeugd,-ouderen en gehandicaptenzorg.
Probleemkinderen, het systeem van Jeugdzorg en de toekomst

wie is wie..

Ron Blokland

Na zijn middelbare school startte hij als tegelzetter in de bouw, waarna hij jaren later als allround bouwvakker de aannemerij verliet en een nieuwe carriere begon binnen de jeugdzorg waar hij door groeide van groepsleider naar teamleider en uiteindelijk 7 jaar afdelingshoofd was binnen Jongerenhuis Harreveld waar in totaal 13 jaar werkte. Hij veruilde daarna zijn opgedane ervaring voor een functie als regiomanager bij het BIG in Barneveld, waar hij zich bezig hield met het in opzetten van trainingen (SOAVA, agressie regulatie, Goldstein trainingen) opzetten van sociale werkplaatsen en het managen van deze werkplaatsen. De volgende jaren daarop is Ron Blokland aktief als zelfstandig zorg-ondernemer. Daarnaast is hij betrokken als zorgconsultant in het ondersteunen van jonge ondernemers binnen de zorg.

Max Kraak

De Werk Wijzer is Max Kraak.

Na zijn middelbare school, enkele jaren rechtenstudie,

studeerde hij sociale wetgeving en was hij twintig jaar

binnen de uitvoering sociale wetgeving werkzaam.

Hij vervolgde zijn carriere in arbeidsbemiddeling om te

eindigen in diverse staffuncties bij verschillende

commerciële organisaties. De brug tussen commerciële en sociale arbeidsbemiddeling was hierna snel gemaakt. In de reintegratie gaf hij aanzet to verschillende projecten zoals ‘De Weg naar Werk’ en het ervolg ’De Werk Wijzer’. In 2009 verruilde hij zijn coachingsaktiviteit en in de reintegratie voor specifieke coaching binnen de Jeugdzorg en gehandicaptenzorg als begeleider, jobcoach en gedragstrainer.

Loading form...