Nieuwsbrief Amitola

Mei 2013

Big image

Lieve medemens,

Wat gaat de tijd snel! Opeens is het dan al weer mei, en realiseer ik me net dat ik heel april geen nieuwsbrief verstuurd heb. Misschien komt dat omdat ik nu via Facebook veel nieuws en nieuwtjes deel en niet meer alles opspaar voor deze nieuwsbrief. Ik kan je dan ook aanbevelen om voor meer nieuws en ook interactieve communicatie mij op Facebook te ‘liken’, dan blijf je voortaan dagelijks op de hoogte.


Zoals ik in de nieuwsbrief van maart al schreef, soms wordt je even letterlijk de voet dwars gezet om even stil te staan bij wat je doet en om je heen te kijken naar nieuwe wegen om in te slaan. Mijn gekneusde voet bleek een peesbeschadiging van het midden-voetsbeentje aan de buitenkant van de voet te zijn wat iets meer tijd neemt dan alleen een blauwe plek. Gelukkig kan ik inmiddels weer (bijna) normaal lopen, al smeer ik de voet nog steeds 2x per dag in met Traumeel gel. Inmiddels geen arnica en paracetamol meer, dus dat scheelt. Sinds half april ben ik ook weer normaal in de praktijk bezig.

Oude paden, nieuwe wegen.

Sinds ik de Freedom Teachings en Kathara Healing losgelaten heb, krijg ik weer veel verzoeken om informatie, vragen om behandeling, lezingen geven etc. Kennelijk stagneerde de energie hierdoor. Hoewel ik nog geen tijd heb gehad om mijn website aan te passen, en ik ook nog steeds verzoeken van mensen om Freedom Teachings krijg, ben ik me inmiddels meer gaan bezighouden met de Panergeia Series en me weer meer in mijn eigen spirituele Kernbewustzijn gaan verdiepen. Klinkt wellicht vaag, maar kijk eens op www.toveje.dk, onder Panergeia Series en verdiep je in een visie op het Universum die nog groter is dan bij de Freedom Teachings. Mocht dit je ook aanspreken, kun je je opgeven (gratis) bij de inter-gaian-academy bij google.groups voor meer informatie en het stellen en beantwoorden van vragen. Heel verhelderend!

Misschien leuk om even aan te geven waar ik afgelopen tijd mee bezig ben geweest:

Om wat meer verbinding hier in het dorp tussen de ondernemers te creëren, heb ik dit idee met Plaatselijk Belang uitgewerkt tot het Ondernemersbelang Haule.

Op 13 april jl. hadden we via het Ondernemersbelang Haule een bedrijvenpresentatie georganiseerd, voor alle bedrijven in Haule, tijdens de rommelmarkt die jaarlijks in het dorp georganiseerd wordt. Er waren 9 bedrijven aanwezig met een stand met informatie en producten, Ondanks dat het erg koud was zijn veel mensen even een kijkje komen nemen. Ik heb van verschillende mede ondernemers gehoord dat zij aan deze presentatie toch wat opdrachten hebben overgehouden, dus wel een succes!

Lezing

Op 2 mei jl. werd ik gevraagd een lezing te geven bij de Huiskamerlezingen kring in Norg, over kristallen, kristallen medicijnwielen en kristallen schedels. Er waren 13 dames en 1 jongeman aanwezig die allen heel geïnteresseerd waren. Na een uurtje theorie hebben we in een meditatie met kristallen, en daarna nogmaals met lemurisch kristal of kristallen schedel gemediteerd, waarbij ook eigen vragen gesteld konden worden. Na afloop was ruimte voor vragen en verkoop, het was een geslaagde middag. Wil je in jouw spirituele- of vriendenkring ook eens een lezing organiseren, dan ben ik graag ter wille.

Dodenherdenking

Op 4 mei was het natuurlijk Dodenherdenking. In de praktijk had ik er in de meditatie ochtend ook al wat rekening mee gehouden met het medicijnwiel, zaterdag ben ik naar het kerkhof Haule gegaan voor een kleine ceremonie. Zoals ieder jaar zoek ik contact met overledenen aldaar en creëer een (regenboog)pad waarlangs ze naar hun eigen Bestemming kunnen overgaan. Altijd fijn om hierin van dienst te kunnen zijnJ

Expositie

Aankomend Pinksterweekend 18 t/m 20 mei ben ik uitgenodigd door Rob en Agnes van der Meijden van Posteropvinyl.nl om mijn kristallen en edelstenen uit te stallen op hun jaarlijkse expositie van tuinposters. Dit vindt plaats op Claes Egbesweg 7 te Haule, zaterdag van 12 tot 21 uur, zondag en maandag van 12 tot 18 uur. We hopen hierbij natuurlijk op prachtig weer en een grote opkomst!

Meditatieochtend

Op 5 juni a.s. is er weer een meditatie ochtend hier in de praktijkruimte (of buiten in het grote medicijnwiel als het weer een beetje meezit).Drumnacht

Op 21 juni gaan we bij Noorderster te Een de lange Drumnacht in, gezamenlijk ritmes van het medicijnwiel drummen op sjamanentrommels, om de Grote Moeder Aarde te danken en te eren. Wil je hier ook aan meedoen, kijk dan op www.noorderster.net voor meer informatie.

Oertijd markt

Op 4 augustus 2013 heb ik me ingeschreven voor de Oertijdmarkt bij het Hunebed centrum in Borger. Dit is een markt voor ‘steen-o-fielen’ met 75 kraampjes met stenen, kristallen en wat dies meer zij. Er worden demonstraties gehouden, van alles wat. Ik ga daar staan met een kristallen medicijnwiel en uitleg hierover, handgemaakte sieraden en leren buideltjes, kristallen, kristallen schedels, splitkettingen en –armbanden, gezondheidshangers etc. En als het niet te druk is, wil ik graag auratekeningen maken waarbij ook de totem of hulpgids gevraagd wordt te verschijnen, wat een kleine reading is natuurlijkJ dit voor een kleine vergoeding van € 5,-. Ook hier hoop ik natuurlijk op prachtig weer en een grote opkomst.
Big image
Al met al zit de flow er op het moment flink in. Zoals ik op facebook heb gedeeld: Waar je je op richt zal zich vermeerderen, dus focus op wat je echt wilt, en laat het oude achter je.

Ik wens iedereen een prachtig voorjaar en begin van de zomer toe!

Van hart tot hart,

Anita

Holistisch Energetisch Praktijk Amitola

Behandeling op holistisch-energetische wijze door het zelfhelende principe aan te spreken van mens en dier, d.m.v. aura- en chakrahealing, het medicijnwiel (sjamanisme), regressie- en reïncarnatietherapie, kristaltherapie, gridwork, intuïtief tekenen, mediumschap, radiësthesie en geopathie. Behandelingen, workshops, lezingen en verkoop van kristallen.