Facebook tuki Suomi

Hakkeroidun Facebook-tilin palauttaminen ?

Hakkeroiko joku Facebook-tilisi, etkä nyt voi kirjautua sisään? Älä huoli – Facebook ottaa hakkeroinnin erittäin vakavasti, ja voit palauttaa tilisi. Käytätpä sitten Facebook-mobiilisovellusta tai verkkoselainta tietokoneellasi, näytämme sinulle, kuinka voit nollata vaarantunut salasanasi käyttämällä SMS-varapuhelinnumeroa tai -sähköpostiosoitetta ja palauttaa tilisi suojauksen.


Salasanan nollaus mobiililaitteella


Avaa Facebook. Se on tummansininen sovellus, jossa on valkoinen f-kirjain. Tämä avaa kirjautumissivun, jos sinut on poistettu tililtäsi.


Napauta Tarvitsetko apua?. Tämä linkki on sähköpostiosoite- ja salasanakenttien alla. Näkyviin tulee valikko.


Napauta Unohditko salasanan?. Se on valikossa. Napauttamalla tätä pääset Facebookin salasanan palautussivustolle.


Anna sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Napauta sivun yläreunassa olevaa tekstiruutua ja kirjoita sitten sähköpostiosoite tai puhelinnumero, jota käytät kirjautuessasi sisään Facebook-tiliisi.Jos et ole koskaan lisännyt puhelinnumeroasi Facebookiin, sinun on käytettävä sähköpostiosoitettasi.


Napauta Hae. Se on sininen painike tekstikentän alla. Tämän pitäisi tuoda Facebook-tilisi näkyviin.


Valitse tilin palautustapa. Napauta jotakin tilin palautusvaihtoehdoista sivun yläosassa:


1. sähköpostitse - Facebook lähettää palautuskoodin Facebook-tilisi sähköpostiosoitteeseen.

2. tekstiviestillä – Facebook lähettää tekstiviestinä palautuskoodin Facebook profiilisi rekisteröityyn puhelinnumeroon.


Napauta Jatka. Se on tummansininen painike tilin palautusvaihtoehtojen alla. Jos teet niin, Facebook kehottaa sinua lähettämään sinulle koodin sähköpostitse tai tekstiviestillä.


Hae tilisi koodi. Tämä prosessi vaihtelee valitsemasi nollausmenetelmän mukaan:


1. Sähköposti – Avaa sähköpostisi, etsi Facebookista tullut viesti ja kirjoita aiheriville lueteltu kuusinumeroinen koodi.

2. SMS - Avaa puhelimesi viestit, etsi uusi viesti viisi- tai kuusinumeroisesta puhelinnumerosta ja etsi kuusinumeroinen koodi tekstiviestistä.


Syötä koodi. Napauta "Anna kuusinumeroinen koodi" -tekstiruutua ja kirjoita kuusinumeroinen koodi sähköpostista tai tekstistä.


1. Varmista, että et odota muutamaa minuuttia kauempaa koodin vastaanottamisen ja sen syöttämisen välillä, sillä muuten koodi ei kelpaa.

2. Voit napauttaa Lähetä koodi uudelleen -vaihtoehtoa saadaksesi toisen koodin.


Napauta Jatka. Se on tekstikentän alla. Tämä lähettää koodisi ja siirtää sinut seuraavalle sivulle.


Valitse "Kirjaudu ulos muista laitteista" -ruutu ja napauta sitten Jatka. Tämä kirjaa ulos Facebook-tilistäsi millä tahansa tietokoneella, tabletilla tai puhelimella, johon se on tällä hetkellä kirjautuneena, jolloin myös hakkeri kirjautuu ulos.


Syötä uusi salasana. Kirjoita uusi salasanasi sivun yläreunassa olevaan tekstikenttään.


Napauta Jatka. Tämä korvaa vanhan salasanasi uudella salasanallasi. Voit nyt kirjautua Facebook-tilillesi uudella salasanallasi, eikä tiliisi hakkeroitu henkilö voi enää käyttää sitä.


Yllä olevat ohjeet auttavat sinua palauttamaan Facebook-tilin. Voit myös soittaa Facebook tuki Suomi numeroon saadaksesi lisätietoja.


Aiheeseen liittyvät blogit :-

Kuinka sinun pitäisi ottaa Facebook Messenger käyttöön?


Alkuperäinen lähde