Pim van Doren

Mijn talenten

Over deze pagina

Mijn naam is Pim van Doren. Ik ben 17 jaar oud en woon in Uden. Voor een schoolproject heb ik deze pagina gemaakt om mijn talenten en interesse's te laten zien.

Talent 1: Muziek

Mijn eerste talent/ interesse is Muziek. Vanaf kleins af aan doe ik al niks anders dan het volgen van artiesten en het spelen/maken van muziek. Ik heb gitaar gespeeld maar ben uiteindelijk overgegaan op EDM (electronic dance music). Tegenwoordig heb ik mijn eigen DJ-set en ben ik bezig met het producen van mijn eigen muziek als hobby. De artiest die ik op het moment het meeste volg is Yellow Claw, het mooiste aan hun vind ik dat ze als niet zo bekende Dj's, Nederlands talige trap muziek produceerde en na het uitbrengen van hun eerste Engels talige plaat zijn ze wereldwijd bekend geworden.

Yellow Claw

Yellow Claw

Talent 2: Organiseren

Mijn tweede talent/ interesse is het organiseren van feesten. Ik organiseer jaarlijks samen met wat vrienden een feest. In 2014 zijn we begonnen met een klein feest van ongeveer 40 man en gelijk het jaar daarop hebben we het uitgebreid naar een feest dat van te voren goed gepland/ organiseert is van ongeveer 150 man. In dit jaar is het de bedoeling om met meer man een nog groter feest te gaan organiseren en het jaar daarop weer groter.

Talent 3: Social Media

Mijn derde talent/ interesse is Social Media. Ik hou dagelijks mijn Facebook, Instagram, Twitter en Youtube kanaal bij. Ik zit elke ochtend tijdens het ontbijt op Youtube, hier hou ik alle laatste nieuwtjes/ trends bij. Op instagram volg ik zowel als mijn vrienden ook bekende artiesten of mode pagina's bij zodat ik altijd op de hoogte ben van wat mensen doen of interessant vinden. Facebook & Twitter gebruik ik om te kijken wat mijn vrienden gedaan hebben of van plan zijn te gaan doen.

Talent 4: Goed met mensen omgaan

Een van mijn talenten waar ik zelf heel blij mee ben, is dat ik goed met mensen om kan gaan. Ik kan binnen no-time vrienden met iemand worden, hierdoor is mijn vriendenkring heel groot en heb ik veel connecties.
Big image

Interesse: Bezoeken van festivals

Een van mijn grootste interesses is ook het bezoeken van de grootste festivals.

Intents Festival

Friday, June 3rd, 1pm

Oisterwijk, Netherlands

Oisterwijk, NB

Intents Festival 2015 – Official 4K Aftermovie - The Funfair of Madness

Defqon.1

Friday, June 24th, 1pm

Biddinghuizen, Netherlands

Biddinghuizen, FL

Defqon.1 Weekend Festival 2015 | Official Endshow Saturday

Interesse: Reizen/ Ontdekken

Een van de dingen waar ik zeer geïnteresseerd in ben is reizen en dingen ontdekken met vrienden. Als we met vrienden op vakantie zijn en we zien een weg die ons interessant lijkt dan gaan we daar gewoon naartoe, zo weet je nooit wat er gaat gebeuren of wat je tegen komt.
Big image

Interesse: Feesten/ Uitgaan

Ik ben altijd in voor een feestje!
https://www.youtube.com/watch?v=ptroyziJAxU