Change your mind

CREATE NEW RESULTS

DE *VIP* DAG

De *VIP DAG* is een individuele dag met de volledige aandacht voor JOU!

Eigenlijk weet je voor alles zelf de oplossing. Het kan lastig zijn om de oplossing, of de manier hoe je ermee om wilt gaan, bij jezelf te zien en te her(er)kennen. Het ligt als het ware te dichtbij.

Soms voelt het alsof je het leven lijdt in plaats van leeft, ben je meer bezig met overleven dan met echt genieten. Je volgt anderen, in plaats van je eigen koers te bepalen.

Op deze dag neem jij je leven weer in eigen hand en werken we o.a. aan jouw overtuigingen die je vastzetten en her-programmeren deze zodat je inzicht krijgt hoe je de realiteit zo kunt ervaren dat het stroomt en in balans is.

Je gelooft weer in jezelf met je eigen mogelijkheden en je eigen keuzes.

Jogé Smallenbroek

Jogé Smallenbroek

​Life Coach, Career Counselor​

Het is mijn passie en levensdoel om mensen te helpen zo dicht mogelijk bij hun eigen kern uit te komen zodat van daaruit het leven & werk gecreëerd kan worden.


Ruim 15 jaar heb ik ervaring als zelfstandig Trainer, Lifecoach, Organisatieadviseur en Interim-manager. Door mijn eigen levenservaring en ontwikkeling geloof ik in het holistisch mensbeeld. Je bent meer dan de som der delen. Elk mens is uniek en vraagt een andere benadering. Voor mij keer op keer een uitdaging om precies daar uit te komen bij wat gewenst is. Het belangrijkste is dat ik doe waar ik van houd en andere mensen daar blij mee maak.