Janosh Webcast

Nieuwe activatie Onplooiing

Big image

Herstel jouw blauwdruk!

Houd aanstaande woensdag je avond vrij, want deze webcast mag je absoluut niet missen! Vanaf half 9 ben ik online en bereid ik je voor op een primeur. Veel mensen komen niet bij hun verlangen, weten niet wie ze zijn of wat ze echt willen, waardoor ze niet voor zichzelf durven te gaan staan. Deze onzekerheid maakt ze gevoelig voor de mening van anderen. Herken jij je hierin, zoek dan niet langer naar bevestiging. Door je aan te passen aan je omgeving, verlies je energie en geef je jezelf weg.


Tijd om dit te veranderen! Woensdag ga ik je inspireren om alles wat je aan energie hebt weggegeven terug te halen, zodat je weer compleet wordt en voelt hoe uniek je bent. Bereid je voor op de activatie Ontplooiing, die je helpt om jouw blauwdruk te herstellen, zodat je ware potentie aan de oppervlakte komt. Tot woensdag!


Van hart tot hart,


Janosh

Janosh Live Webcast

Woensdag 19 november 2014

Tijd: 20.30 - 22.00 uur

Link: http://www.janosh.com/work/webcast-info

Big image

Verzamel jij de meeste Likes?

Doe mee aan de Facebook winactie en maak kans op een groot kunstwerk van Janosh! Stuur ons een foto van jezelf met de dvd Mirrors of the Soul en daarbij een kort verhaal over wat het jou heeft opgeleverd. Verzamel jij de meeste 'Likes', dan ben je de gelukkige winnaar en krijg je een kunstwerk naar keuze t.w.v. € 1295!


Klik hier om te lezen wat je moet doen >>