Pocket Stick Warrior - Level One

Goramtau Tribal Fighting Art Academy

To Become A Warrior

Over Pocket Stick Warrior - Level One

De Pocket Stick / Kubotan / Yawara / Dulo Dulo / Palm Stick is een handig stuk gereedschap die je weerbaarheid vergroot. In een tijdsbestek van slechts vier uur, ben je de basisprincipes eigen.

Op straat, op het werk, op school, zelfs in je eigen huis kan je in een gewelddadige situatie belanden. Daarom is eigen weerbaarheid van groot belang, want de politie is niet altijd in staat om ons op tijd te beschermen tegen agressie en geweld.

Over Goramtau

Goramtau is een Tribal Fighting Art Academy, die door het jaar verschillende seminars en zelfverdedigingskampen organiseert. Ons doel is om tribal arts, de stijl waarin wij lesgeven, toegankelijk te maken voor iedereen ongeacht religie, afkomst of geslacht. Wij bieden een uniek programma aan dat iedereen kan volgen, ongeacht fysieke conditie. Ons doel met de zelfverdedigingskampen is om het merantau na te bootsen en de leerlingen het familiegevoel te laten ervaren. Naast de geweldige ervaringen die wij ze meegeven, willen wij ze leren dat zij hun eigen pad kunnen kiezen in de martial arts.

De instructeur - Michael Nguyen

Big image

Contact

U kunt met ons contact opnemen voor alle algemene vragen, opmerkingen of aanvullingen.