Bronies

Anders Granskov Hansen, Peter Nonbo og Jacob Weel Rosbo

Big image

Opståelsen

En brony er en person der er fan af børneprogrammet ”my little pony”, og som ikke er inden for den mente seergruppe.
i oktober 2010 blev ”my little pony - friendship is magic” for første gang sendt på tv. Lauren Faust som stod bag programmet, ville gøre showet bedre end de tidligere ”my little pony” programmer. Det gjorde hun ved at skrive bedre historier til episoderne, samt vittigheder som kan være sjove for ældre børn og endda voksne. Resultatet blev et velproduceret show.
Nogle folk, også folk uden for den tiltænkte seergruppe, kom til at se showet, og blev så ”fanget” af det og er begyndt at følge aktivt med i det. Dermed var ”bronies” opstået.

*LEAKED* My Little Pony Friendship is Magic Extended Introduction Sing-Along

Tøjstil

Bronies er klædt ud som figurerne i serien ”My little Pony” De har ofte en paryk, ører, et horn i panden og nogle vinger. De kan også have trøje og bukser der ligner den pony de klædt ud som. De vælger en pony som er deres yndlings, og klæder sig ud som den.

En subkultur

Bronies er en subkultur, fordi den adskiller sig i tøjstillen, og fordi den ikke prøver at ændre mainstreame kulturen. Brony kulturen går bare ud på at klæde sig ud som en figur fra my little pony.

Big image

Forhold til mainstreamkulturen

Bronies har ikke noget mod mainstreamkulturen, da det er en lille bitte kultur, hvor folk får lov til at åbne op for deres følelser for de små plastik væsner og tegneserien. Bronies er en lille fredelig kultur, som bare godt kan lide at gå rundt og købe ting. Bronies laver ting som at gå rundt på strøget og købe my little ponys ting, som de bruger til samleobjekter.