Janosh Column

Over karma en het geheim van authenticiteit...

Big image

Het geheim van Authenticiteit

Ongeveer een maand geleden publiceerde ik het nieuwe hologram Authenticiteit. Ik voelde meteen: wauw, dit is een krachtige! Hier moet ik iets mee. In de weken die volgden heb ik veel informatie verzameld over wat het geheim is van authentiek zijn en hoe je die kracht kunt inzetten.


Maar om tot de kern te komen, moest ik eerst door een oud stuk karma bijten dat al generaties lang in de familie zit. Het is een patroon dat ik van mijn vader heb overgenomen en waar ik mij heel bewust van moest onthechten. Nu is karma sowieso al een heersend thema de laatste jaren en in mijn nieuwe column deel ik mijn verhaal over wat 't je oplevert als je heel bewust de keuze maakt om de lijn van familiekarma te doorbreken. Lees meer >>


Van hart tot hart,


Janosh

Big image

Nieuw: Energy Spray ' Authenticity'

Ben je geïnspireerd door mijn verhaal en wil je ook naar jouw authenticiteit? Dan raad ik je aan de nieuwe Energy Spray Authenticity te gaan gebruiken. Deze stimuleert je om nóg meer in jezelf te geloven en de neiging tot aanpassingsgedrag los te laten. Ga voor meer informatie naar de webshop.


Om je te inspireren en de kracht van de sprays te ontdekken, kun je deze Energy Spray nu met korting aanschaffen!

Big image

Zeer binnenkort: Janosh App

Momenteel zijn we druk bezig met de voltooiing van de Janosh App! Deze zal beschikbaar zijn voor iOS, Android en voor Web. Geniet van alle content op één plek: hologrammen, activaties, muziek, meditaties en webinars (incl. de herhalingen).


Ga nu naar www.janosh.com en laat je e-mail achter voor updates!

Janosh

Uitschrijven / Gegevens wijzigen, stuur een bericht met als onderwerp, wijzigen of uitschrijven naar >>