WGH kutsuu talkoisiin!

Tarjolla näkyvyyttä seurallenne talkootyötä vastaan

Big image
Work goes happy, tutummin WGH, on uusi ja innovatiivinen työhyvinvointikiertue, joka ensimmäisenä vuotenaan kiertää viisi paikkakuntaa.

Kävijöille maksuttomat kokopäivän tapahtumat tarjoavat paljon nähtävää ja kuultavaa työhyvinvoinnistaan kiinnostuneille suomalaisille. WGH:n missio onkin keventää työhyvinvoinnin sanomaa ja koota samalla yhteen niin asiantuntijat kuin työhyvinvointia edistävät tuotteet ja palvelut.

Big image

SANANSAATTAJAKSI JA PARAATIPAIKALLE?

Etsimme innokkaita urheiluseuroja avuksi jakamaan WGH:n mainosjulisteita kussakin kiertuekaupungissa ja niiden ympäristökunnissa.

Vastineeksi julisteiden jaosta on kymmenelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle tarjolla paraatipaikka tapahtuman sisääntulon yhteydessä sijaitsevalla kontaktitaululla. Suurikokoinen taulu tarjoaa jokaiselle seuralle tilaa jättää esitteitä tai muuta vastaavaa materiaalia tuhansien hyvinvointiinsa inspiraatiota hakevien suomalaisten ulottuville.

Kiertueaikataulu

  • 11.05.2012 Helsinki / Wanha Satama
  • 03.10.2012 Tampere / Tampere talo
  • 10.10.2012 Lahti / Lahti Halli
  • 16.10.2012 Turku / Sokos Hotel Caribia
  • 06.11.2012 Jyväskylä / Paviljonki

WGH:ssa tapahtuu monenlaista

Messualueen näytteilleasettajat tarjoavat kävijöille monipuolisesti niin tuotteita kuin palveluita. Tapahtuman päälava sijaitsee messualueella, ja siellä nähdään myös viihdemaailmasta tuttuja kasvoja. Päälavan isäntänä toimii Mato Valtonen.

WGH tarjoaa päivän aikana myös kaikille avoimia workshoppeja ja luentoja. Suosittu Stella Polariksen workshop opastaa kehonkielen ja kommunikoinnin saloihin, ja faktaa tarjoavat kiertueen asiantuntijakumppanit Työterveyslaitos ja Työturvallisuuskeskus.

Kaupunkikohtaiset ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta www.wgh.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Office Beat Oy

Myynti - ja markkinointijohtaja Rose-Marie Backström