Heb je zin in een Life Boost?

Vlog Patty Harpenau - Over Gender Spirituality...

Workshop Life Boost- Zeven codes voor een succesvol leven

Heb je zin in een workshop die je inspireert en motiveert en je bovenal een boost in levens -energie geeft? Twee dagen om op adem te komen, waarin we met een kleine groep aan een gezellige tafel gaan praten over succes in jouw leven. Succes heeft namelijk vele aspecten, waarvan materiële rijkdom er maar één is. Bovendien is succes een reis, niet een bestemming en is een goede gezondheid, energie en enthousiasme voor het leven, creatieve vrijheid, emotionele stabiliteit, een gevoel van welzijn en gemoedsrust uitermate belangrijk voor jouw geluk. Twee dagen waarin je leert brainsurfen, heartsurfen, soulsurfen om vanuit een rustig hoofd en een geïnspireerd hart het beste uit je leven te halen. Je trainer is Patty Harpenau.

Meer lezen? www.pattyharpenau.org

Life & Soul Coach opleiding

Een Life & Soul coach doet meer dan luisteren of een goed advies geven. Een Life Coach helpt je het leven te begrijpen, een Soul Coach helpt je te doorgronden waarom je leeft en deze combinatie maakt van jou een succesvolle coach. ​Een Life & Soul Coach kent de zeven groeifases met haar zeven intelligenties, de psychologie van persoonlijke ontwikkeling, de codes van het leven en The Gift. De methode uit The Gift geeft je- door middel van een aantal simpele stappen- een antwoord op de vraag wat Jij van je eigen leven verlangt, wat Jouw ambitie is en wat Jou gelukkig maakt. The Gift is een coachingsmethode die is ontwikkeld door Patty Harpenau en is een belangrijk onderdeel van deze opleiding. Deze vierdaagse Train de Trainer is op maat gemaakt voor coaches, teamleiders, yoga-leraren, HR managers of voor iedereen met een passie om mensen te coachen. Maar je kunt deze training natuurlijk ook voor jezelf doen om een stevige verdieping te krijgen zodat je de coach van je eigen leven wordt.

Meer lezen? www.pattyharpenau.org

Youtube News

Mocht je zin hebben in een inspirerende cursus of meditaties dan kun je op Youtube.com/pattyharpenaulifemaster van alles volgen waaronder een complete cursus waarin Patty The Life Codes stap voor stap uitlegt. Haar boek, The Life Codes, werd in dertig talen vertaald en wereldwijd gepubliceerd. De complete cursus is gratis te volgen, en als je abonnee wordt dan krijg je vanzelf een melding als er een nieuwe workshopl of meditatie verschijnt.

Meditatie van de week- Even tussendoor

Wie kent het niet? Door drukte en de hectiek van de dag raak je soms jezelf even kwijt en dan is het tijd voor een pauze om op adem te komen. Een geleide meditatie die je terug laat keren naar je eigen-wijsheid zodat je snel je stress kwijt raakt en jij de dag leeft in plaats van andersom.
Meditatie- Even tussendoor. Ingesproken door Patty Harpenau.

Vlog Patty Harpenau - Wat is Gender Spirituality?

Een goed gesprek over het leven. Patty Harpenau is auteur van 48 boeken over levenskunde. Haar eerste roman, Het land heimwee, verscheen in het voorjaar van 2019. Patty blogt regelmatig waarbij zij altijd een vleug inspiratie deelt.
Vlog Patty Harpenau: Een goed gesprek over het leven - Wat is Gender-Spirituality?