Forever Living Aloë Vera Producten

Meet & Greet de Producten van Forever Living Aloe Vera

Aloë bevat meer dan 200 essentiële voedingsstoffen.

Aloe Vera is het best geteste voedingssupplement ter wereld, met meer dan 200 essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam.

De Aloe Vera van Forever Living Products bestaat uitsluitend uit de voedzame en heilzame gelei uit het blad. De bast die ook een aantal minder positieve elementen bevat, wordt niet gebruikt. Bij Forever Living Products zijn alle producten gebaseerd op een zeer hoge dosis Aloe Vera gelei.

Het productassortiment bevat naast de vier dranken, producten die ieder gezin dagelijks gebruikt voor persoonlijke verzorging, huid- en gezichtsverzorging, cosmetica, voedingssupplementen en producten voor dieren. Daarnaast heeft Forever Living ook een aantal bijenproducten in het assortiment.

Mijn verhaal.


Waarom gebruik ik producten van Forever Living Aloe Vera?


Heel simpel, omdat het VOOR MIJ WERKT. Het is niet vandaag gebeurd maar met de dagen en goede resultaat/ ervaring.

Ik ben begin 2013 gediagnostiseerd met borstkanker. Ik heb veel medicatie ingenomen die effect hadden en hebben op mijn lichaam.Een klein voorbeeld: met chemo’s verlies je smaak in je mond. Je proeft niks en alles smaak vies op de dagen dat je wel kan proeven. Hierbij heb je weken te maken met uitdroging in je mond. Je binnenste van je mond voelt als kurk aan. Geen spekels aanmaak. Frustrerend gevoel. En het maakt niet uit hoeveel water je drinkt het blijft droog!!!! Tanden poesten was een ramp. Je hebt tandpijn, bloeding en de smaak van fluoride die in alle tandpastas is verwerkt, maakte mij misselijk. Het enige wat mij hielp was de tandpasta van Forever Living. Mijn mond voelde na het poetsen minder droog en het heeft mijn tandvlees beschermd.
Dit is MIJN ERVARING en niet iets dat ik van anderen heb overgenomen.
Alle producten van Forever Living bevatten Aloe. Het is volledig plantaardig/ niet op dieren getest, kosher, kortom elk label is dik verdiend. En hun make up bevatten geen dierlijke vetten.

Iedere zijn smaal zeg ik altijd maar misschien ook iets voor jou.
En laat mij maar niet beginnen over hun producten voor je huid.
(Mijn geheim voor mijn mooie gladde huid na al mijn behandelingen van chemo's en bestraling)


Vanaf 3 april 2015 zal ik een paar demonstratie avonden houden waar je vrijblijvend kennis kan maken met de producten van Forever Living Aloe Vera. Je bent aan niks verplicht en het bijwonen van deze avonden is gratis.


Kom en laat de producten jou overtuigen, niet ik.

Probeer het voor jezelf en laat de producten jouw overtuigen.

Contact

Vicky Trinidad

vickytrinidad.foreverliving@gmail.com

+31644337667

Demo avonden start op 3 april 2015

Friday, April 3rd, 7:30-9pm

The Hague, Netherlands

The Hague, ZH

Vanaf 3 april 2015 zijn er een aantal Demo avonden waar je zonder verplichting en geheel gratis kennis kan komen maken met de producten van Forever Living Aloe Vera.

De eerste volgende is op 7 april 2015 hierna zal de rest van de avondenhierop geplaats worden.