FAMILY CRAZE!

Prachtige avond en wat is er nu nog meer mogelijk?!

CLEARING AVOND

Dag lieve mensen


Wat een heerlijk class - bijzonder om zo een open, fijne groep samen te zien komen en in een korte tijd zoveel te zien toe laten en veranderen

En dat met zo een zwaar, geladen thema

Chapeau!


Hierbij zoals beloofd de opnames van de class:

http://we.tl/MGdkcOWsSN


Deze opnames zijn tot 24 maart via deze link te vinden, daarna is hij verlopen dus doe het ajb direct!


Luister er zeker naar- we hebben echt veel onderwerpen en standpunten bekeken

Daarnaast zou je het ook nachts af kunnen spelen op geen volume - de vibratie van de clearings werken dan gewoon door en omdat je in je slaap minder tot geen weerstand hebt vanuit je verstand werkt dit vaak daardoor lekker diep door. Danielle weet er alles van

Het kan een mooie manier zijn om nog meer vrijheid te creëren op de punten die we behandeld hadden. Zeker niet doen dus ;-)


Om jullie te informeren over enkele andere activiteiten, heb ik hieronder nog wat meer informatie die je zou kunnen interesseren.

Info over Access Bars, Foundation en de Toelating-call


Ik hoop je daar of een andere keer weer tegen te mogen komen!


With Ease

Kalpana

Big image

Access Bars class samen met Ivana Faber

Je hebt me er even naar horen verwijzen - de Access Bars!


Een techniek die de basis van Access is, en wat in elke Access class weer relevant is.

De bars staat je toe om gedachtenpatronen, overtuigingen en standpunten van dit leven en vorige levens doet ontladen,waardoor je als het ware een 'reset' krijgt op je zenuwstelsel

Het kan gezien worden als een energetische hoofdmassage dat enorm enorm ontspannend is en veel ruimte in lichaam en geest creëert. Kinderen zijn er dol op en kunnen erdoor vaak beter slapen en gemakkelijker en sneller huiswerk maken.


Tijdens de Bars Class, leer je deze techniek en daarnaast maak je ook kennis met enkele Access tools en aangezien alles in een mooi handboek staat kan je hier later ook nog lekker van na- genieten. Na deze 1-dagse cursus kan je direct aan de slag door Bars te geven aan mensen - dit kan voor vrienden en familie zijn, en dit kan absoluut ook deel worden van wat je in je praktijk of massage studio aanbiedt. Velen beginnen zo een tweede carrière - en bij mij is het ook zo begonnen!

Big image
Ook leuk om te weten is dat er momenteel een grootschalig Bars onderzoek plaatsvindt door de bekende neuroloog Dr. Jeffrey L. Fannin. Hij was zo onder de indruk toen hij een kort onderzoekje deed dat hij nu verder is gaan graven omdat hij nog nooit zo een snel en effectieve techniek heeft gezien met zulke grote resultaten voor lichaam en het brein Hier meer info: https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk


Ik heb deze class al bijna een jaar niet in Nederland gefaciliteerd en op 1 April zal ik hem samen met de dynamische en zeer ervaren Ivana Faber faciiliteren in de regio Alkmaar.


Informatie & registratie:

http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=69011


Hieronder een clip wat een goede indruk geeft van de Bars!

Access The Bars® - Dutch

Access Foundation Class

Ook nodig ik je nog graag van harte uit op de Access Foundation Class - deze vind plaats tussen 2-5 April.

Ik heb hier kort wat over verteld tijdens de class toen Daniel er naar vroeg

Hier wat meer info!


De Foundation class heeft echt mijn leven totaal veranderd en vandaar dat ik hier nog even aandacht aan wil schenken en jullie er over wil informeren!


Ik kan zeggen dat ik inmiddels deze class wereld-wijd al vele keren heb mogen faciliteren en elke keer is het weer ontroerend en super gaaf om te zien wat er in 4 dagen kan plaatsvinden.


Er zijn onwijs veel tools en processen in deze class die zoveel doen veranderen.

En waar je constant mee kan spelen, waar je constant weer nieuwe awarenesses door krijgt.


Tijdens deze cursus gaan we kijken hoe jij uit oordeel en beperkingen kan stappen om je leven te gaan creëren vanuit je capaciteiten, je talenten en vanuit keuzes en mogelijkheden. Naast het bekijken van onderwerpen zoals je lichaam, financiën, elementen van intimiteit en 10 sleutels van vrijheid zal je gedurende deze 4 dagen ook 4 lichaamsprocessen leren. Deze procesen zullen je laten ervaren hoeveel er mogelijk is met je lichaam, de rust en de genezing die mogelijk is, verwondert me elke keer weer. Tevens kan je na deze cusus deze lichaamsprocessen ook aan andere mensen geven – voor familie en vrienden en ook indien van toepassing in je praktijk.

Big image

Het bijzondere van de Foundation class dat ik naast het behandelen van het handboek ook kijk naar dingen die omhoog komen, persoonlijke situaties waar je verandering in wilt brengen etc.

Zo zijn de vragen en kwesties van elke deelnemer een enorme bijdrage aan de groep om voor ieder meer vrijheid en bewustzijn te creëren.


Hier wat reacties van mensen over deze class:

Deze klasse was geweldig! Alles waar de laatste 10 jaar mee heb lopen worstelen kwam omhoog en is nu compleet veranderd!

Eindelijk heb ik vrede met mezelf en de voldoening om mezelf te zijn.

Kalpana je bent een uiterst wijs, mooi, warm persoon. Je bent zeer getalenteerd in het onderwijzen van mensen verbazende dingen op een manier die ze altijd comfortabel en gerespecteerd voelen. Uw lach is onvergetelijk! Heel erg bedankt!


"What I found exceptional, is that these 4 days are an opportunity to dive into our always known limitations. What's great is that even though we don't have the words nor do we understand, Kalpana helps us acknowledge and recognize the energy hiding behind this heavy stuff (sadness, anger, fear) and teaches us how to use Access tools. Each clearing allows step by step for our barriers to go down. Her kindness, her attention to us and her availability make our transformation with such ease. It makes me want more of it and create with total freedom."


Informatie & registratie:

http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=68470

Testimonial Access Foundation workshop met Kalpana Raghuraman