Hasil Vimax - Saya dari Malaysia

Vimax menyebabkan 2,5 cm panjang, lilitan 2 cm

Big image
Update - 16 Februari, 2014: Saya dari malaysia baru sahaja selesai ujian vimax pills selama setengah tahun dan saya amat gembira dengan keputusan. Saya akan mengesyorkan pil untuk semua yang mempunyai masalah ereksi atau yang ingin mempunyai rock ereksi keras. Saya digunakan untuk mempunyai ereksi pendek dan lembut, tetapi sekarang mereka batu keras dan lebih lama daripada mereka yang digunakan untuk menjadi.

Anda boleh mengambil lihat kemajuan saya dalam blog di bawah.

Hello guys, saya Danny dari Malaysia. Saya telah mencipta laman web ini keputusan Vimax untuk membantu semua orang di luar sana yang mengalami disfungsi ereksi dan zakar yang kecil. Saya mendapat masalah dengan peredaran darah yang menyebabkan disfungsi ereksi, itulah sebabnya saya akan mencubanya dan untuk mendapatkan beberapa tambahan cm panjang.

Penghantaran dan harga

Saya telah membeli 6 bulan bekalan pil Vimax untuk $ 235, iaitu kira-kira harga yang sama seperti pil zakar yang lain. Penghantaran adalah $ 20 dengan tiada kod pengesanan dan ia mengambil masa kurang daripada seminggu. Saya tidak tahu di mana ia telah menghantar dari; ia mungkin menjadi lebih cepat jika anda tinggal di Kanada atau Amerika Syarikat.

Pil zakar datang dalam kotak diskret! Yang banyak yang besar bagi kebanyakan manusia yang memerintahkan ini jenis produk dalam talian.

Bagaimana saya akan menguji pil?

Mari kita bersikap jujur, saya bukan seorang doktor atau apa-apa jenis lelaki makmal, jadi ujian saya adalah berdasarkan pengalaman peribadi saya dengan pil. Saya akan mengambil pil pada waktu pagi dan satu setengah jam sebelum seks - seperti yang dinasihatkan pada laman web rasmi Vimax.

Saya akan untuk mengadar ereksi saya 1-5 selepas setiap aktiviti seksual. Saya telah membuat jadual penilaian saya sendiri
Big image
Saya juga akan mengukur panjang zakar saya setiap bulan untuk melihat kemajuan. Saya akan melakukan senaman zakar dan juga untuk mempercepatkan proses. Pembesaran zakar adalah satu proses yang lambat jadi saya tidak menjangka untuk melihat apa-apa dengan ketara menyebabkan pasangan pertama bulan. Itulah sebabnya saya telah membeli bekalan 6 bulan.

Kenapa saya memilih Vimax?

Yang bertanda untuk pil peningkatan lelaki adalah besar! Hanya melakukan carian di Google dan anda akan mendapati 100 jika tidak 1000 produk yang semua tuntutan untuk menjadi yang terbaik! Sebab mengapa saya memilih mereka adalah kerana ia adalah salah satu daripada beberapa pil zakar yang telah diuji di makmal dan ia mempunyai reputasi yang baik. Lebih daripada 1 juta pengguna tidak boleh salah!

Satu lagi sebab (An satu penting) adalah hakikat bahawa mereka tidak mengandungi bahan kimia! Ia satu pil semulajadi 100% yang bermaksud tiada kesan sampingan dan reaksi alahan yang tidak diingini.

Apa yang saya harapkan daripada pil zakar?

Anda akan dapat melihat dan merasakan keputusan selepas beberapa hari, tetapi keputusan penuh Vimax akan menunjukkan selepas 9 minggu penggunaan.

Jangkaan saya untuk minggu 1 minggu 4:

Peningkatan keinginan seks
Masalah ereksi kurang

Jangkaan saya untuk minggu 5 hingga 8 minggu:

Prestasi seksual yang lebih baik
Kepuasan bertambah baik dalam seks
Hanya beberapa masalah ereksi
Tanda pertama pembesaran zakar

Jangkaan saya untuk minggu 9 hingga minggu ke-13:

Tiada masalah ereksi
Dapat memegang ereksi untuk lebih lama daripada biasa
Saya suka melihat cm pertama ditambah ke zakar saya

Jangkaan saya untuk minggu 14 dan ke hadapan

Tiada masalah ereksi
Dapat memegang ereksi untuk lebih lama daripada biasa
Zakar 3-4 cm lebih panjang ketika tegang
2-3 cm tebal zakar ketika ereksi

Update: Bulan Pertama - keputusan saya

Saya baru sahaja selesai bulan pertama dengan pil Vimax dan saya mesti mengatakan bahawa saya benar-benar gembira dengan keputusan. Saya dapat merasakan tangan yang dinaikkan, keinginan seksual saya meningkat. Teman wanita saya tidak tahu bahawa saya mengambil pil, tetapi pada hari yang lain dia berkata bahawa saya telah agak banyak berubah di katil. Saya bertanya kepadanya bagaimana saya telah berubah, dia dimainkan bahawa saya mempunyai cara lebih banyak tenaga daripada yang saya digunakan untuk mempunyai.

Keputusan selepas bulan pertama:

Itu adalah satu permulaan yang sempurna, tetapi saya masih mempunyai masalah dengan ereksi saya, tetapi mereka harus tetap sekali saya akan melepasi tahap 2 bulan. Saya tidak pernah melihat apa-apa keputusan yang panjang sekarang, tetapi grid yang telah banyak berubah.

Saya akan menilai ereksi saya dengan 3 bintang selepas bulan pertama: 3 - A ereksi biasa dengan masalah.

Pada hari biasa saya akan mempunyai masalah mendapatkan saiz ereksi penuh, tetapi masalah yang tiada lagi sekarang. Saya masih merasa sukar untuk menjaga ia mendirikan semasa 20 min seks. Jadi masih terdapat banyak ruang untuk penambahbaikan. Saya mengharapkan keputusan bulan depan.

Ditulis oleh Danny Hanson 1 Ogos 2013

Update: Bulan Kedua - keputusan saya

Hey guys, saya kembali lagi selepas bulan lain! Keputusan benar-benar meningkat kini. Saya mampu untuk mendapatkan ereksi selepas bulan pertama, tetapi mendapati ia sukar untuk bertahan lama ketika melakukan hubungan seks. Baik yang telah berubah! Sekarang saya mendapat ereksi yang padu dalam 20 min. tidak ada masalah di semua :)

Saya masih mempunyai banyak tenaga ketika melakukan hubungan seks, dan teman wanita saya suka ia!

Satu lagi perkara yang baik adalah kepuasan semasa hubungan seks! Ia adalah entah bagaimana cara yang lebih baik sekarang daripada ia digunakan untuk menjadi. Saya tidak tahu bagaimana yang dilakukan yang. Saya mungkin melakukan penyelidikan kecil untuk mengetahui bagaimana ia berfungsi!

Keputusan selepas bulan kedua:

Keputusan pembesaran pertama mula menunjukkan. Saya dapat melihat dengan jelas bahawa grid zakar saya telah meningkat. Saya diukur kepada 2 cm keuntungan lilitan zakar dan keuntungan panjang ½ cm, yang merupakan JI harapan yang cukup baik untuk melihat beberapa keputusan seperti ini adalah bulan-bulan berikut.

Update: Bulan Ketiga - keputusan saya

Bulan begitu pantas berlalu dan saya kini dapat merasakan kesan penuh zakar pil Vimax. Keputusan adalah benar-benar menggerunkan! Saya tidak masalah ereksi pada semua dan pil telah membuat seks jauh lebih menyeronokkan, seperti ia sepatutnya.

Teman wanita saya begitu gembira mengenainya. Saya masih tidak memberitahunya tentang pil, tetapi saya mungkin perlu melakukannya kemudian, sebelum dia mendapati dirinya.

Keputusan selepas bulan ketiga:

Tiada masalah ereksi pada semua
Saya dapat memegang ereksi lebih lama, daripada yang saya digunakan untuk
Kepuasan seks benar-benar baik, seperti apa-apa yang pernah saya alami sebelum ini
Ukur lilit zakar telah meningkat sebanyak 2 cm
Panjang zakar telah meningkat sebanyak 1 cm

Update: Bulan Keempat - Keputusan saya

Masa berlalu begitu cepat, saya sudah 2/3 daripada cara untuk ujian setengah tahun saya. Setakat ini ia telah menakjubkan dengan keputusan semata-mata positif.

Dan bulan ini telah menjadi tidak berbeza, semata-mata perkara positif mengenai pil. Saya masih tidak mempunyai sebarang masalah dengan pendirian saya; ia sukar seperti batu!

Keputusan selepas bulan yang Keempat:

Tiada masalah ereksi pada semua
Saya dapat mengekalkan ereksi untuk masa yang lama!
kepuasan seks Awesome
Ukur lilit zakar telah meningkat sebanyak 2 cm !!!
Panjang zakar telah meningkat sebanyak 1 ½ cm !!!

Kemas kini: Kelima dan keenam bulan - keputusan saya

Hey guys, maaf tentang kurangnya kemas kini. Saya terlalu sibuk semasa Krismas dan Tahun Baru, untuk mengemas kini laman web ini dan saya harus mengakui bahawa saya benar-benar terlupa untuk mengemas kini dalam akhir bulan Januari. Saya hanya akan membuat satu kemas kini bulan yang kelima dan keenam keputusan.

Keputusan selepas bulan yang Keempat:

Tiada masalah ereksi pada semua
Saya dapat mengekalkan ereksi untuk masa yang lama!
kepuasan seks Awesome
Grid zakar telah meningkat sebanyak 2 cm !!!
Panjang zakar telah meningkat sebanyak 2 ½ cm !!!

Ini saya akan menjadi dikemaskini saya kerana saya hanya membeli bekalan 6 bulan. Saya betul akan membeli lebih pil Vimax kemudian. Menjaga, lelaki dan terima kasih kerana mengikuti saya di sini.