Stoof Catering

Nieuwsbrief oktober

kaasfondue avonden!

Van oktober t/m maart organiseert STOOF catering in samenwerking met Booij Kaasmakers kaasfondue avonden op de vrijdagavond. Schuif lekker aan voor een romige fondue van de ambachtelijke boerenkaas van Booij! De mannen van STOOF catering maken hun maaltijden op de stoere 'Dutch Ovens', met mooie ingrediënten. De kaasfondue wordt geserveerd met seizoensgroenten en brood van Jordy.

De kosten zijn €12, 50 p.p. Je kunt aanschuiven van 18:00 - 22:00.

Schuif je bij ons aan?
Reserveren hoeft niet maar vinden we wel fijn, dat kan via de mail: martijn@stoofcatering.nl.

SPECIALS:
Elke vanaf de 2e week organiseren we er van 18:00 - 20:00 een aperitief proeverij van kaas met een mooie begeleider van kaas. Deze begeleider vind je dan ook terug in de Fondue!

Vrijdag 9 oktober: Kaas en Cider proeverij ism CiderCider
Wouter van CiderCider heeft het grootste assortiment van Cider in Nederland en de enige fysieke winkel van het land. Hij weet dus alles van Cider en wij vinden het een hele mooie frisse en lichte begeleider van kaas!

Vrijdag 16 oktober: Kaas en Bierproeverij met Hugo van de Kaapse Brouwers. De Kaapse Brouwers kiezen voor gedurfde recepten, smaakexperimenten en ouderwetse bieren in een Rotterdams jasje. En ja, dat gaat heel lekker met onze kazen!

Vrijdag 23 oktober: Kaas en Wijn proeverij ism Unico van de Bergse Cave. Onze huisleverancier laat zijn favoriete wijnen bij kaas proeven.

Vrijdag 30 oktober: Kaas en Madeira proeverij ism met Wijnhandel Peeters.
Moritz van Wijnhandel Peeters laat zien wat een fantastische combinaties er zijn met kaas en Madeira. Kom proeven en ontdek deze bijzondere goede begeleider van kaas en kaasfondue!