Sofía López

Portfolio digital 3er B

UNITAT 2

MICHAEL JACKSON

Michael Joseph Jackson no solament va ser un dels cantants mes coneguts de l'historia, també va ser un gran ballarí, compositor, interpret i músic, en concret música pop.

Michael era el seté de nou germans.

Parlant més de la seua carrera profesional, Michael va tindre una gran fama dels 1980 als 1990. La seva millor època plena de grans èxits i fama va començar l'any 1982, quan va publicar l'àlbum "Thriller", que es va convertir en el més venut de la història, amb 109 milions de còpies, i actualment encara ho és. D'aquest àlbum, és famosa la cançó del mateix nom i més concretament el seu videoclip: un curtmetratge en què apareixen zombis i homes llop, i del qual s'ha fet característic el ball que realitza Michael Jackson amb els zombis. I desde eixe moment Michael va ser famós fins al dia de la seva mort, es més, fins a dia de hui. El 25 de juny de 2009 va morir el gran rei del pop, mor a causa d'un atac de cor a la seva mansió a Los Angeles. Se l'enduen ràpidament a l'hospital, però ja és mort, encara que durant una hora i mitja continuen intentant reanimar-lo sense poder-hi fer res.

Durant els dies posteriors a la seva mort, es van mostrar múltiples mostres de condol. La notícia va ser un veritable boom a tot el món i el dia de la seva mort va ser número 1 en vendes i el dia més trist.

El seu famós "THRILLER"

Michael Jackson - Thriller

Michael de jove

Michael Jackson niño prodigio

desde chicotet a major

Big image

Unitat 1

Canció original - Give me love (Ed Sheeran)

Ed Sheeran - Give Me Love [Official Video]

Cover - Give me love (Max Scheneider)

"Give Me Love" - Ed Sheeran (Max Schneider & Kurt Schneider Cover)

Diferències

1- CANÇÒ ORIGINAL : A la cançò original, canta un chic, anomenat Ed Sheeran, y el fons instrumental està compost per una guitarra principalment, pero a vegades intervé el violí.

2- COVER : A el cover, al igual que a la cançò original canta altre chic, aquest anomenat Max Scheneider, pero que canta la cançò amb un tó completament diferent al original, a més, el fons esta fet únicament amb el piano, cambiant bastant la melodía de la cançò original.

Jinggle - Shandy Cruzcampo

Nuevo Spot Shandy Cruzcampo Naranja Verano 2012

Canço incidental - Skoda

Anuncio Skoda Spaceback 2014
Creación Cabecera Salvame Diario

INSTRUMENTS DE LA BATUCADA

BATUCADA 7/8 UNAS DE LAS MEJORES

EXEMPLE DE BATUCADA ↑