Running diner 2019

zaterdag 23 maart

Big picture

Beste lions en lovers of lions,

Op zaterdag 23 maart organiseren we wederom een running diner.


Het thema dit jaar is ‘ FEESTELIJK’.


Graag ontvangen we per omgaande je aanmelding (en met hoeveel personen). Daarnaast kan je een voorkeur voor de te bereiden gang doorgeven. Tot slot horen we graag of er nog speciale dieetwensen zijn waar de gastheer/gastvrouw rekening mee dient houden.


Graag tot 23 maart!


Namens de Programmacommissie en de commissie Running diner

Marcel, Coert, Henk, Marc, Jeroen,Joop, Ron

Big picture

1. Feestvieren geeft je een besef van liefde

Het besef dat er mensen zijn die van je houden, is gewoon ongelooflijk bijzonder en wordt zo duidelijk wanneer je met elkaar feestviert. Dat al die mensen er de moeite voor willen doen en er tijd, geld en energie in stoppen, om mét jou een feestje te vieren, voelt als een bad van liefde.


2. Feestvieren zorgt voor mooie herinneringen

Hoe geweldig is het om mooie herinneringen te hebben aan bijzondere momenten? Feestvieren is een geweldige manier om die momenten in je geheugen te griffen!


3. Feestvieren geeft enorme vreugde

Samen feestvieren geeft heel veel vreugde. En leuke feestjes laten je de tijd en zorgen vergeten. Met de nadruk op 'leuke' feestjes.

Wij houden van lekker eten, van schoonheid en van gezelligheid en juist daarom maakt deze avond zo’n indruk op ons.
En natuurlijk hoef je niet te wachten met feestvieren totdat je jarig bent of tot er een of ander hoogtepunt is.’ Want op een zaterdagavond hebben we een heerlijk feestdiner! Waarom? Gewoon omdat we daar blij van worden!

Big picture

HEEL SIMPEL

Een avond met een drie gangen diner, waarbij elke gang op een ander adres wordt genuttigd. De enige zekerheid die je hebt is waar we ons aperitief gebruiken en welk van de drie gangen je gaat maken bij jezelf thuis natuurlijk. Het blijft een verrassing wie er voor dat gerecht bij je aanschuift.

Graag horen we voor 1 maart of je deelneemt aan deze activiteit en wat je voorkeur is om te maken: een voor-, hoofd- of nagerecht. Om het voor de organisatie makkelijker te maken ook graag een tweede voorkeur opgeven. De commissie laat tijdig weten voor welk gerecht je bent ingedeeld.


Dit mag je niet missen!

Saturday, March 23rd, 6:30pm

9J2F+VG Harderwijk

De avond start om 18:30 uur op een centraal adres met een aperitief en waar de indeling voor het voorgerecht bekend wordt gemaakt. Vervolgens wordt na iedere gerecht het adres voor je volgende gang bekend gemaakt. Aan het einde van de avond komen we weer samen op een centrale plek om na te genieten van de gerechten en verhalen.

Dit mag je niet missen!

Het is niet zoals de naam wellicht suggereert een hardloopwedstrijd langs een buffet, maar een avond waarbij je Lionsvrienden thuis ontvangt en kan laten genieten van je kookkunst.

Heel simpel: een avond met een drie gangen diner, waarbij elke gang op een ander adres wordt genuttigd. De enige zekerheid die je hebt is waar we ons aperitief gebruiken en welk van de drie gangen je gaat maken bij jezelf thuis natuurlijk.

Big picture

Uitgangspunt is dat er twee andere Lions met lady komen genieten van een gerecht met een sint maarten inspiratie. Het blijft een verrassing wie er voor dat gerecht bij je aanschuift.

Graag horen we voor 23 maart of je deelneemt aan deze activiteit en wat je voorkeur is om te maken: een voor-, hoofd- of nagerecht. Om het voor de organisatie makkelijker te maken ook graag een tweede voorkeur opgeven. De commissie laat tijdig weten voor welk gerecht je bent ingedeeld.

Graag tot 23 maart 2019