Lisa Shearin Group

Book Sale Discounts

Prepping for Ice Storm

Hey'll ya!


Min undskyldning som jeg fuldt ud hensigten indlæg sidste sidste uge på hvorfor læsning mens du skriver en bog er kritisk — i det mindste for mig. Der skete ikke fordi min bærbar fik en * virkelig grim * virus, der fandt ud af mit operativsystem (jeg sværger jeg bruger beskyttelse og har ikke intim computer forbindelser med tvivlsom websteder). Min Dell baby var i butikken i slutningen af sidste uge. Min reparation fyr forsøgte at reparere skader, men det gjorde ikke arbejde, så han troede, han nødt til at helt tørre min laptop og geninstallere alt fra bunden.


Jeg opbevare al i min bog arbejder filer sikkerhedskopieres dagligt (til en flash-drev og en e-mail-konto, jeg holder udelukkende til backup). Min reparation fyr (den fabelagtige Mark) foreslog at jeg kommer til butikken og tage computeren hjemme kort for at sørge for jeg havde bakket op absolut alt, hvad jeg ønskede at beholde, så bringe den tilbage for ham at gøre, hvad der skulle være (aka tørre sin hjerne ud). Men når jeg opstartet sig oppe, den sidste ting han prøvede tilsyneladende havde gjort tricket. Mig computer arbejdede uden problemer overhovedet — skade havde været repareret og filerne var blevet restaureret.


Efter jeg ringede Mark for at give ham de gode nyheder, hjælper jeg oppe alt alligevel. Jeg er en "just in case" slags pige.


Så lang historie kort på der. Min computer er tilbage til normal. Men jeg er omkring 10K ord bag på hvad jeg nødt til at få gjort i de næste seks uger før min deadline på April 1. Det ikke var computerens skyld. Dette hvilede alene på mig. Når du stadig holder ned en dag job og at dag job får travlt (og min muse får fast i midten af bogen), sker lort. Eller i mit tilfælde, sker ikke dagligt Ordoptælling.


Hvilket bringer mig til emnet for dagens blog — prepping for stormen. Vejret folk her omkring efterlyser sne med en dejlig topping af slud og isslag. Hvilket betyder omkring her, is på træer og elledninger, der er lig med dage lange strømafbrydelser. Ice del af stormen vil ikke ankomme før sent i aften og i morgen og torsdag. Min forfatter ven Rob Thurman når gennem denne sidste uge. Vi begge leve i det land, hvor hvis du mister magten, du bedre være parat til at tage sig af dig selv for et par dage, fordi du er på din egen. Vi har masser af brænde (og fyrene kommer i dag til at gøre en grundig Skorstensfejeren), mad, der ikke behøver at være kogt er købt (selvom vi har en lille butan camp brændeovn til opvarmning af suppe og vand for liv-giver kaffe og te), vi har masser af hundemad, batterier og lygter er på klar, elektronik debiteres, birdfeeders er fyldt, fortid deres prime frugt og veggies har været smidt ud for vores lokale hjorte, vand har været fået (da vi er på et godt, hvis vi ikke har magt, vi har ikke vand — enten for drikke, badning, eller rødmen.) I 'm all for drikke og rødmen, selv hvis den eneste varme vi har kommer fra vores pejs, jeg sikker som helvede er ikke tager off min fem lag af tøj og få ' nøgne at tage et bad).


Jeg vil dog være at få masser af skrivning gjort. Da jeg gøre mine råskitser af hvert kapitel i almindelig skrift i hånden, vil jeg være god til at gå uanset. Det ser som om jeg vil virkelig være skriftligt den gammeldags måde — ved firelight, i en kladde, med en fyldepen, iført hvad jeg kalder min min Bob Cratchit handsker (aka fingerspids-mindre uld handsker).


På en måde ser jeg næsten frem til den.


Lisa


Kilde Link