Moveren 'Stilstaan in Beweging"

Reis naar Transformatief leiderschap op Terschelling

Big picture

Stilstaan in Beweging op Terschelling

De ervaring leert dat we vanuit stilstand veel los maken. Wat dat voor jou betekent, welke stap je wil maken om daadwerkelijk iets te veranderen en met welke intensiteit, dat bepaal je zelf. Natuurlijk denken we graag met je mee in de zoektocht naar de nog onontdekte kanten in jezelf als leider. Welke stap je ook zet, er is altijd sprake van maatwerk. Wij helpen je graag verder via de mogelijkheden van Moveren en/of Pesant.


Stilstaan in Beweging op Terschelling

Ben je klaar voor een stevige stap in de transitie van je eigen leiderschap? Neem dan deel aan de reis naar Transformatief leiderschap voor leiders in onderwijs op Terschelling, van 20 t/m 24 september 2021. Deze 6-daagse reis naar transformatief leiderschap is een intensief programma waarin we volledig aansluiten bij jouw persoonlijke opgaven. De reis is zo georganiseerd dat je thuiskomt met een plan voor jezelf, jouw school, jouw team. In een sfeer van rust, ruimte en ontspanning brengen we je op het eiland verder tot stilstand, zodat je ontdekt hoe jij als leider werkelijk verschil kunt maken. Jan Rotmans hoogleraar Transitiekunde neemt je gedurende deze week mee in zijn kennis en ervaring van Transities en dat toegespitst op het onderwijs. Aan deelname aan deze reis gaat een persoonlijke intake vooraf. Na afloop van de reis organiseren we nog een terugkomdag (dag 6).


We hebben een plek voor je gereserveerd. Wil je deze plek verzilveren? Laat het ons dan graag voor 6 augustus weten via Lotte@moveren.nl.

Big picture

Programma

In ons programma bieden we maatwerk met een herkenbaar dagritme

  • Een wakkere ochtend – programma
  • Een sessie met inhoud en inspiratie in de ochtend
  • Een middagsessie waarin de nadruk ligt op reflectie, stilte, ontspanning.
  • Een avondprogramma met inhoud
  • Elke dag hebben we mogelijkheden voor coaching en niet onbelangrijk..
  • Goed eten en ruimte voor ontspanning tussendoorAankomst Maandag 20 september

  • 17.00 - 18.00 uur: Aankomst Terschelling


Vertrek Vrijdag 23 september

  • 20.25 uur: Vertrek boot

Kosten Stilstaan in beweging op Terschelling

De kosten voor de reis en het 6-daagse programma Transformatief leiderschap op Terschelling bedragen € 3550,-- (excl. btw), inclusief verblijf, ontbijt en diner en bootreis en de 6e dag, de terugkomdag op het vaste land.

Meer informatie?


Wil je meer informatie over de reis en het programma? Neem dan contact met ons op.

Big picture
Big picture
Big picture