Resor i höst med Trädgårdsturisten!

Nyhetsbrev 5 / Juni 2013

Välkommen till Trädgårdsturistens värld - i pionernas tid!

Syrenerna går på sista valsen här i Stockholmstrakten, studenter fyller staden och de tidiga pionerna har slagit ut. Precis som det ska vara i juni - en av de finaste månaderna på året. En och annan regnskur kommer och går förstås och växterna och gräsmattan blir glada. I förra veckan kompletterade jag och sambon med inköp av perenner och hängde upp hängmattan i trädgården. Nu ska här njutas av varma dagar och kvällar omgivna av blomning. Vår katt Bella njuter också (men bilden ovan är från samma tid förra året då hon blev mamma till tre söta ungar)


Välkommen nya prenumeranter av nyhetsbrev från Trädgårdsturisten!

Här kommer information om resor i sensommar och i höst. Nästa nyhetsbrev kommer i månadsskiftet juni/juli.


/Ann Larås, Trädgårdsturisten


Om du vill avboka nyhetsbrevet, så skriv ordet "avboka" i rubrikraden och mejla till kontakt@tradgardsturisten.se, så tar datorn bort e-post -adressen.


Bild längst ner: Från vår trädgårdsresa i maj. En trädgårdsmöbel på Chelsea flower show, provsitts av några besökare, bla av en uniformsklädd pensionerad militär som annars bor på området där mässan hålls varje år. Formen är ett äpple.


Och glöm inte scrolla ner till slutet, för där står det om resan till Toscana i höst.


Följ med på Trädgårdsresa till Toscana i höst!

Sunday, Sep. 29th, 7-9am

Firenze, Italien

Tuscany

Succéresan från september/oktober 2012 upprepas i år!

Trädgårdsresa, även inriktad på mycket god italiensk mat, vinprovning och att upptäcka både stad- och landsbygd...helt enkelt en riktig upplevelse-resa till Toscana Italien!

Med färgstarka ciceron Peter Englander (Trädgårdstoppen och Apotekarns Trädgård) och Trädgårdsturisten Ann Larås, författare till boken Italienska trädgårdar. Anna Tufvesson som är redaktionssekreterare på Allt om Trädgård följer med.


Resan arrangeras av tidningen Allt om Trädgård i samarbete med Italien-experterna reseföretaget Tema Toscana.


LÄS PROGRAMMET I SIN HELHET och alla detaljerna på TT:s hemsida här!


Vi bor på exklusiva 4*-hotellet Berchielli i Florens, vid floden Arno med utsikt över Ponte Vecchio-bron och nära till alla de trattorior vi ska besöka för middaag på kvällarna.


Pris för prenumeranter:

15.950 kr för del i dubbelrum. I stort sett Allt ingår.

Anmälan per Telefon 08-233450 eller info@tematoscana.se