Intarirea puterii personale

Deblocarea limitarii mentalului prin mers pe jar incins

Big image

Suntem Fiinte nelimitate si acest lucru il experimentam periodic in vietile noastre. Ceea ce ne limiteaza este mentalul nostru, credintele noastre. Acum aveti sansa se treceti de aceasta limitare si sa accesati puterea voastra personala, focul interior, curajul de a experimenta Viata !

Ritualul focului este folosit de la inceputurile civilizatiei umane pentru redobandirea puterii personale. In Siberia acum 40.000 ani oamenii se conectau cu focul si foloseau acest element pentru transformarea fricilor, atasamentelor, credintelor, bolilor si limitarilor in forta interioara. Focul nostru interior, increderea in sine alchimizeaza (transforma) toate limitarile mentalului nostru.

Vom beneficia si de sprijinul deosebit al Universului, sambata in 8.08.2015 (8), adica 888, se deschide portalul Leului, prin care putem sa ne conectam la puterea noastra interioara nelimitata (cifra 8).

Vom pune o intetie puternica, un tel pentru viitorul nostru si o sa cerem ajutorul Divinitatii pentru a trece de barierele mentalului.

Fiecare dintre noi avem aceasta putere interioara daca ne deschidem si ne conectam la focul nostru interior !!!


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Interviu cu Zsombor Keresztes la Stii TV
https://www.facebook.com/video.php?v=775900882446916&pnref=story
Practici personale (se pot face inscrieri dupa workshop):
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Cand ?
Sambata 8 august ora 20.00

Unde ?

Brasov

Ne intalnim in parcarea garii, in partea spre mall si mergem impreuna pe o poienita particulara, la 20 de kilometrii. Cu masinile ne organizam acolo.


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.
Contributia voastra este de 60 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 50 Lei.


Va rog sa va inscrieti telefonic sau prin mesaj !!!

Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor