unive.nl

Autoverzekering

Dit is de verzekering voor als je auto stuk gaat of als er krassen op komen of van dat de motor stuk is of de deur uit zijn voegen met deze verzekering krijg je dat allemaal vergoed maar dat doen we wel op een paar voorwaarden je moet bijvoorbeeld niet een al te oude auto hebben want daar kun je bijna geen reserve onderdelen van vinden en u moet geen schade maken met opzet hier vind je allemaal verschillende autoverzekeringen  • WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) – Dekt alleen schade die u veroorzaakt aan andere personen en aan goederen. De schade aan uzelf en aan uw eigen auto wordt dus niet vergoed.
  • WA Beperkt Casco – Vergoedt naast de schade die u eventueel aan anderen toebrengt ook sommige schade aan uw eigen auto, zoals ruitschade, aanrijding bij wild en schade bij diefstal.
  • All risk (Volledig Casco) – Een all risk voor elke portemonnee. Univé heeft drie varianten voor u:
    - All Risk Budget – De meest goedkope all riskverzekering. Hiermee bent u goed verzekerd voor grote schaden.
    - All Risk Plus – De meest gekozen all riskverzekering. U bepaalt zelf welke dekkingen u wilt. Wat u minder belangrijk vindt, laat u weg. Heeft u schade, dan gaat u naar één van onze schadeherstellers.
    - All Risk Optimaal – De meest complete all riskverzekering. U kunt rekenen op gratis haal- en brengservice, gratis vervangend vervoer en de zekerheid van maar liefst 3 jaar Nieuwwaarde- of Occassionwaardegarantie. Bovendien heeft u vrije keuze voor een schadehersteller en u betaalt standaard geen eigen risico.

  • u kunt op onze site uw premie berekenen voor onze verzekeringen en ik verzeker u je hoeft er niet veel voor te betalen