Cazarea In Marile Orase

Ponturi despre cum sa gasesti Cazare Ieftina

Big image

Despre Cazare fara Bani in Vacanta

In mod normal, atunci cand oamenii vorbesc sa beneficieze de cazare gratis, aproape intotdeauna vor mentiona varianta couchsurfing si alte servicii similare. De asemenea, vor mention varianta work and travel sau asociatii care iti gasesc cazare la ferme unde tu va trebui sa prestezi o anumita munca. Acestea sunt ambele optiuni foarte bune atunci cand cautati cazare gratis, insa am dorit sa caut in continuare alternative pentru a beneficia de cazare ieftina sau zero. Ce se intampla daca nu poti gasi o gazda in orasul pe care l-ai ales sau pur si simplu nu doresti sa te cazezi undeva in mediul rural? Iata cateva ponturi in materie de cazare, pe care chiar eu le-am experimentat in timpul vacantelor mele. Au fost si dati in care am gasit oferte de cazare foarte avantajoase si nu am fost nevoit sa imi pun imaginatia la contributie pentru a gasi variante de cazare cat mai inventive, precum urmatoarea:


Aeroportul

Aeroporturile din orase sunt deschise de regula 24/7 in fiecare zi a anului. Daca ai un avion de prins sa spunem la ora 6 dimineata, insa nu vrei sa platesti pentru o noapte in plus de cazare la hostel, atunci de ce nu incerci sa dormi in aeroport? Nu spun ca ar fi cel mai confortabil loc unde sa dormi, insa decat sa platesti 20 de lire cazare la hostel (cu totii stim cat de scumpa este cazarea de exemplu intr-un oras precum Parisul), atunci de ce sa nu salvezi ceva bani, chiar daca va trebui sa te confrunti cu putin disconfort.


Poti de asemenea sa iti faci sederea mai confortabila in aeroport, luand cu tine un sac de dormit si o perna, cat si o gustare si o sticla de apa imbuteliata, pentru a evita sa platiti mai mult pentru ele la tonomatele si restaurantele din aeroport. Chiar daca ti se pare dificil sa dormi in aeroport, ai acces la internet wifi gratuit sau ieftin, in functie de aeroportul unde te afli. Ca o alternativa, te poti delecta cu o carte, cu kindle-ul, reviste etc. si te poti inveseli stiind ca ai economisit bani si ca poti dormi in avion.