Zet Jezelf Op De Kaart

Breng Jouw Presentatie en Boodschap naar een Hoger Niveau!

VRIJDAG 22 MEI

Voor wie?

Voor (startende) ondernemers, ZZP’ers en professionals die met meer lef en helderheid willen presenteren.


Waarom?
Als je voor een groep staat, klein of groot, ervaar je spanning wanneer je moet spreken, je wordt zenuwachtig en het komt er niet uit zoals je wilt. Je hebt wel een verhaal, maar je hebt moeite om dit met helderheid en enthousiasme te presenteren. Je wilt je klanten, je manager, je collega's juist raken met wat je te bieden hebt en een positieve indruk achterlaten.


Waarom deze training?
Je gaat met een kleine, vertrouwde groep ondernemende mensen aan de slag. Je gaat leren ontspannen te spreken voor een groep en daar echt contact mee maken. Je gaat je boodschap verfijnen en overtuigend pitchen. Je gaat je unieke kwaliteiten uitdiepen en inzetten voor je presentatie. Kortom een dag vol inspiratie, beweging en plezier.


Met als resultaat..

  • Je spreekt vanuit vertrouwen en verbinding
  • Je communiceert met passie en helderheid
  • Je vindt de woorden om je boodschap kernachtig te formuleren.
  • Je bekrachtigt je boodschap door jouw unieke kwaliteiten
  • Je voelt je vrijer om je boodschap te delen
  • Je ervaart plezier in het spreken voor de groep
  • Je verheugt je op je volgende presentatie
  • BONUS: je eigen Pitch Talk op video.


Investering: i.p.v. € 379,- NU Speciale Introductieprijs € 125,- exclusief BTW

Dit is inclusief koffie/thee + gezonde middaglunch + persoonlijke VIDEO + werkboek.

Beperkte plaatsen: maximaal 12 deelnemers

GEPASSIONEERD PRESENTEREN

Friday, May 22nd, 10am-5pm

183 Pieter Cornelisz Hooftstraat

Amsterdam, NH

Trainers
Bart Landstra

"Het is mijn missie is om mensen te ondersteunen in hoe en wat ze communiceren, via training en coaching. Niets is mooier om mensen te zien stralen".

Al sinds 2007 geeft Bart trainingen. Hij heeft de trainersopleiding bij Pheunix in Utrecht gevolgd. Daarnaast is hij als meditatie-instructeur en leraar aangesloten bij Shambhala International. Lees meer op over Bart op zijn website.Frank de Git

"Ik geloof dat er in iedereen een waardevol cadeau schuilt en ik help mensen om dit uit te pakken en te delen met de wereld."

Frank is gedreven trainer op het gebied van spreken in het openbaar. Hij heeft zijn passie echt ontdekt bij Toastmasters, een internationale organisatie die mensen opleidt tot topsprekers. Frank geeft zowel open als in-company trainingen gericht op authenticiteit en zelfexpressie. Daarnaast is hij ook spreker en dagvoorzitter. Lees meer over Frank op zijn website.