SARBATORIREA NOULUI AN 2015 !!!

Creaza-ti propria ta paleta de dorinte pentru noul an !!

Big image

Un workshop de Ritualuri samanice și de manifestare / O intalnire pentru a sarbatori !

DRAGI PRIETENI !
Suntem fericiți să sărbătorim împreună acest început de an! Suntem din nou împreună în România între 13-18 ianuarie. Vino alături de noi în 13 ianuarie la București, 15 ianuarie la Constanța, 17 ianuarie la Târgu Mureș, 18 ianuarie la Cluj și în 21ianuarie la Timișoara
Celebrăm împreună spiritul viitorului prin ritualuri și evenimente ce te vor ridica la următorul nivel în procesul evoluției tale.
Venim la tine în oraș cu un eveniment care te va iniția în spiritul anului 2015. Vei aduce schimbări și vei transpune dorințele tale în realitate. În sfârșit veți fi fericiți tu și cei dragi ție!
La întâlnirile noastre vor avea loc ceremonii și ritualuri foarte puternice pentru manifestarea dorințelor și visurilor neîmplinite, prin comunicare șamanică cu Sinele vostru Superior și ajutoarele Spiritului.
De la vorbă la faptă vom practica metode de a manifesta în viață ceea ce ne dorim noi înșine și cei dragi nouă. Prin unitate sinergică, într-o abundență de emoții, gânduri și simțiri vom creea împreună un moment de neuitat care îți va schimba viața pentru totdeauna.
Vă așteptăm cu drag!
Alexander
Învățător spiritual,Vindecator & Șaman - Educator în familie, afaceri și management al vieții

CUM SĂ MANIFESTĂM ANUMITE LUCRURI?

Legile Manifestării au fost întotdeauna obiectul căutătorilor și cercetătorilor Adevărului de peste tot în lume. Intrăm în anul 2015 și încă încercăm să înțelegem felul în care funcționează manifestarea. Anul Nou este un moment special pentru acesta !
Acest lucru este foarte important pentru noi, dacă vrem să înțelegem și să învațam ordinea cosmică a lucrurilor în procesul de manifestare, dacă vrem să obținem rezultate concrete în viețile noastre !!!
La aceste întâlniri învățăm cum să manifestem anumite lucruri și punem o intenție foarte puternică pentru anul viitor !
Schimbarea este foarte aproape !
Lasă schimbarea să se manifeste în viața ta!

Big image

RITUALURI ȘAMANICE PENTRU NOUL AN 2015 !!

O altă parte a evenimentului nostru o constituie ritualul șamanic. O ceremonie profundă, ce ne ajută să ne purificăm și să intrăm în profunzimea legături cu adevărata noastră fericire, într-un mod cum nici nu v-ați putut imagina vreodată.
Experimentăm stări de transă și extaz ce ne propulsează în comuniune directă cu Spiritul nostru, Sinele Superior sau Puterea Divină din noi !!Cu siguranță nu vom uita
această experiență !!
Vom fi conectați cu Spiritul Divin, pe care putem să-l luăm cu noi în viața noastră de zi cu zi ... poate pentru tot restul vieții!
Puteți avea parte și de un ritual de predicție personală cu ajutorul cărților de tarot.

SARBATORIREA NOULUI AN 2015 !!!

Tuesday, Jan. 13th, 6pm to Friday, Jan. 23rd, 10pm

Romania

  • Pentru a putea participa va rugam sa contactati organizatorii din fiecare oraș pentru detalii.

  • Costul de participare 100 RON

  • (În unele cazuri, va exista un cost suplimentar pentru plata salii - cereti detalii organizatorului)

vezi acolo !!!

Namaste

Alexander

PROGRAMUL ÎN DIFERITE ORAȘE

13 ianuarie – Bucuresti

contact:

- Marlenα: 0734527380 ( email marlengoldhand@yahoo.com)

- Zsombi: 0757491520 ( email vagacskz@gmail.com)


15 ianuarie – Constanta

contact:

Marius Robert Dinu +40 723 337 007 fortelifero@gmail.com
Place: FORTE LIFE - B-dul Tomis Nr. 235, Complex Dacia, etaj 1, Constanța


17 ianuarie – Tg.Mures

contact:

Cosmina: 0744 556 372 (email claudiastrete@yahoo.com)


18 ianuarie – Cluj

contact:

Laszlo: 0723084525 (email gal.laszlo.fi@gmail.com)21 ianuarie – Timisoara

contact:

Timea: 0723 587 970

email: timeaklara@gmail.com

Noi suntem THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

Scopul nostru este de a va ghida pe drumul autodezvoltarii, prin invatarea urmatoarelor principii:

CUNOSTINTA SPIRITUALA, trebuie sa te astepti sa primesti rezultate reale in viata ta.
Noi detinem toate cunostintele spirituale prin tehnici, metode si exercitii practice, pe care le puteti folosi pentru imbunatatirea calitatii vietii.

INTELEGEREA, Numai prin intelegerea temeinica a principiilor vietii va puteti dezvolta, actionand cu putere facand apel la liberul arbitru, devenind in intregime constienti si realizand cine sunteti cu adevarat.

REINTOARCEREA LA CALEA STRAVECHE. Toti oamenii intelepti spun ca multe dintre problemele omului modern au aparut datorita pierderii legaturii cu originile noastre. Noi te vom ajuta sa redobandesti cunostintele stravechi si sa te reconectezi cu natura.

IMPUTERNICIREA PERSONALA, Noi credem ca fiecare persoana este inzestrata cu abilitati, scopuri si un tel care este unic in viata fiecaruia. Si acesta se intampla numai cand primesti un ajutor personal ca sa poti controla calitatile interioare, talentele, sanatatea si fericirea. Noi va oferim acest suport.

RESPONSABILITATEA, Fiecare persoana este stapanul propriei vieti. Folosind vointa, intelepciunea si dorinta profunda de a-si schimba viata, elevii nostrii genereaza schimbari importante in interiorul lor. Noi ii ajutam pe elevii nostri sa inteleaga si sa cultive principiile si legile universale, dar fiecare trebuie sa-si ia deciziile zilnice pentru imbunatatire.

MINTEA DESCHISA, Noi ramanem deschisi fata de noi idei si suntem dedicati sa invatam rafinarea principiilor spirituale. Noi combinam traditia estica cu cea vestica intr-o sinergie a intelepciunii care va imbunatati viata voastra in concordanta cu dorintele, necesitatile si abilitatile voastre unice.

NOI SUNTEM SPIRITUALI NU RELIGIOSI. Noi imbratisam si incurajam cautatorii din diferite religii si credinte. Noi studiem temeinic multe credinte si sisteme in scopul de a intelege esenta acestor invataturi, cautand sa imbunatatim viata tuturor, independent de mostenirea lor. In acelasi timp studiem cercetarile vestice in domeniul psihologiei, fiziologiei si a fizicii cuantice, impreuna cu intelepciunea secreta a civilizatiilor stravechi.

CONSTIENTA. Noi introducem o noua cultura a constientei in societate; aceasta este o mare necesitate a timpurilor noastre pline de provocari. Noi indeplinim acest lucru prin diferite medii, cum ar fi: carti, reviste, conferinte, workshopuri, cursuri, filme si pagini de internet. In acelasi timp construim scoli si institutii in toata lumea , care au menirea de a satisface cerintele unice ale localnicilor.