Viviflor

Viviflor, Immunflor, Fluidofer, Alka Flor, Cistifemm

Viviflor

Alka Flor

Cistifemm este un preparat lichid ce contine: plante , germoderivati, Tecoma curalis , Jenuparul communis , Calluna vulgaris si un extract special de Hibiscus sabdariffa numit si Utirose, care in studiile in vitro si-a demonstrat proprietatile sale antibacteriene impotriva a E.coli si Candida Albicans, toate fiind combinate traditional, pentru proprietatile lor antibacteriene si antiseptice ale cailor urinare .

Immunflor, foarte puternic imunostimulator recomandat atat copiilor cat si adultilor. Este un supliment alimentar produs in Italia pe baza de plante si lizate de acid lactic, ingredientele sale fiind utilizate in mod traditional pentru capacitatea lor de a stimula apararea naturala a organismului.

Cistifemm :Alka Flor are ca scop restabilirea echilibrului acido-bazic în caz de stres, alimentatie dezechilibrata, activitatea fizica (clearance-ul acid lactic), acidoza si cetoza la copii. Utile în cazurile de gastrita, reflux gastroesofagian, dispepsie, flatulenta, hiperuricemie, calculi biliari, pietre la rinichi, dureri articulare, umflarea, edem, inflamatie. Tulburari ale metabolismului, cu modificarile a mecanismelor bio-chimice în special CICLUL KREBS.

Immunflor

Deficienta de oxigen este asociat cu un nivel ridicat de aciditate si, spre deosebire de tesut sanatos, celulele bolnave traiesc într-un mediu de acid si anaerob. Solutii alcalinizare cum ar fi citrati alcaline si problema de bicarbonat de OH - care duc la producerea de apa si oxigen. Asocierea de minerale si anioni prezente în Alka Flor este capabil de a schimba o stare de acidoza aduce pH-ul intestinal la nivelul fiziologic.

G-femm Cistifemm este un preparat lichid care contine, în plus fata de plante si gemmoderivat, utilizate traditional la nivelul tractului urinar, ca antibacterian si antiseptic l, un extract special de Hibiscus sabdarifa, numit UtiroseTM, bogat în flavonoide si proantocianidine, care studii in vitro si in vivo, a fost gasit a avea proprietati antibacteriene împotriva E. coli si Candida albicans.

Fluidofer : Fluidofer, este un supliment alimentar bazat pe lipozomi de pirofosfat de fier si gemmoderivati din plante, produs în Italia. Componentele produsului Fluidofer joaca un rol important in actiunea remineralizanta naturala favorizand absorbtia de fier.

Alka Flor Immunflor este un supliment alimentar pe baza de plante si lizati de acid lactic, produs în Italia. Componentele din produsul Immunflor sunt utilizate în mod traditional pentru capacitatea lor de a stimula apararea naturala a organismului.

Cistifemm Deficienta de oxigen este asociat cu un nivel ridicat de aciditate si, spre deosebire de tesut sanatos, celulele bolnave traiesc într-un mediu de acid si anaerob. Solutii alcalinizare cum ar fi citrati alcaline si problema de bicarbonat de OH - care duc la producerea de apa si oxigen. Asocierea de minerale si anioni prezente în Alka Flor este capabil de a schimba o stare de acidoza aduce pH-ul intestinal la nivelul fiziologic.

More results:
Cistifemm Alka Flor Cistifemm