OGLAS ZA POSAO

POTREBNO VISE SARADNIKA ZA RAD SA RACUNARA

RAD NA PROVJERENOM SAJTU

POSTEN,LEGALAN,DUGOROCAN POSAO!

Uslov:

1. Poznavanje rada na racunaru.

2. Punoljetnost.

Uputstvo za registraciju i zadaci za Fast Track

OZBILJAN RAD SIGURNA ISPLATA

Zarada preko interneta najbrže je rastući trend u svijetu. Kod nas sve više i više osoba nalaze dodatna primanja i zaradu preko interneta i to iz svoje kuće radeći u stranim kompanijama. Problem je pronaći sigurnu kompaniju koja redovno isplaćuje svoje klijente, ja sam našla ovu : Strong Future International radim u njoj 2 godine i sve što zaradim dobijem na svoju Payoner karticu koju sam dobila od kompanije i najbitnije isplata nikad nije izostala.

Ja vam preporučujem ovu kompaniju kao sigurnu gdje se može odlično ZARADITI preko interneta. Kompanija uspješno posluje preko 18 godina i redovno isplaćuje svoje affiliate (članove).


poenta posla je dovesti sto vise clanova u kompaniju kako bi prodavali i kupovali proizvode od kompanije otvorili svoje vlastite on line prodavnice u sklopu kompanije u cilju povecanja prodaje i zarade.Sirili svoje poslovanje u smislu dupliciranja -pravljenja tima,reklamiranja svog posla u cilju sirenja i posla i povecanja zarade.Obuka je besplatna kao i prijava za posao ali kad prodjete obuku vi ste na celu jedne grupe ljudi koji cine vas privatni biznis.tada ulazete u svoj posao i reklamu istog. Ne kosta vas nista da pokusate.Sretno!

POSLE PRIJAVE CU VAM POSLATI UPUSTVA ZA RAD NA VASU E MAIL ADRESU.

Big image