detectivi bucuresti

Caut detectivi privati din Romania

Chiar daca ne straduim sa va oferim servicii de calitate si care sa raspunda cat mai bine scopului solicitarii dvs, avem in momentul acesta cele mai mici tarife de pe piata. Aici avem in vedere in special firmele de paza si protectie, curierat si transport valori, de salubrizare cat si de distributie. Multinationale pentru verificarea periodica a angajatilor Agentia noastra de dectivi particulari efectueaza cu un inalt grad de profesionalism, toata gama de investigari acoperite de legislatia romaneasca pornind de la cercetarea prealabila, filaj, pana la alte activitati specifice, solicitate de client.

Informatii detectivi particulari

Adunarea dovezilor implica supravegherea persoanei care banuiti ca va inseala si de multe ori activitatile de zi cu zi impiedica practicarea aceastei activitati atunci cand este necesar. Deasemenea nu aveti atata experienta ca si un detectiv cand vine vorba de cum si unde se desfasoara activitatea de supraveghere. Daca incercati sa obtineti dovezi de unul singur s-ar putea sa obtineti dovezi insuficiente si sa nu puteti beneficia de ce vi se cuvine la un eventual proces de divort. Nu foarte multi oameni ar fi in stare sa faca acest lucru. Daca angajati un Detectiv particular care va face acest lucru in locul vostru, puteti sa vedeti pozele si filmele alaturi de un prieten care va este alaturi in acele momente. Puteti chiar sa alegeti sa nu le vedeti daca a-ti angajat un detectiv.

Toti detectivii agentiei sunt DETECTIVI ATESTATI de catre Inspectoratul General al Politiei Romane cu o vasta EXPERIENTA obtinuta de-a lungul timpului in cadrul departamentelor specializate. Aparatura si tehnica noastra performanta ne permit sa obtinem probe concludente si sa abordam cu incredere si profesionalism cele mai dificile cazuri. Prin serviciile de filaj si investigatii private, suntem la dispozitia clientului pentru a rezolva problemele si doleantele acestuia in cel mai scurt timp posibil, respectand intocmai litera si spiritul legii, astfel incat clientul sa fie multumit pe deplin si sa aibe certitudine si siguranta absoluta.

Servicii de Investigatii detectivi

Conducatorii executivi ai societatilor specializate de detectivi particulari trebuie sa fie absolventi ai facultatii de drept sau ai unei scoli postliceale de detectivi ori sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unei institutii publice cu atributii in domeniul ordinii publice sau sigurantei nationale cu grad de ofiter si sa indeplineasca conditiile prevazute la art. 5 lit.c), d), e) si f). Specialistii nostri au o experienta vasta in domeniul examinarilor poligraf si sunt la dispozitia dvs. pentru a va ajuta sa aflati adevarul indiferent de dificultatea cazului. Specialistii nostri in poligraf asigura confidentialitatea tuturor activitatilor desfasurate cu ocazia examinarii poligraf, precum si confidentialitatea rezultatelor testelor.

Servicii detectiv particular Bucuresti

Calitatea serviciilor Agentiei este garantata de profesionalismul si pregatirea fiecarui Detectiv cu experienta acumulata in cadrul serviciilor secrete si a colaboratorilor acesteia, specialisti in domeniile economic, juridic si tehnic. Prin utilizarea de resurse vaste si a echipamentelor electronice de ultima generatie la care se adauga ani de experienta si cunostinte, suntem capabili sa efectuam investigatii in conditii adverse si totusi sa obtinem rezultate pozitive acolo unde altii au esuat.De aceea, managerii de companii apeleaza din ce in ce mai mult la profesionistii din domeniul investigatiilor pentru a-si fundamenta deciziile pe ratiune si fapte, nu pe supozitii.Datorita profesionalismului cu care abordam fiecare caz, Agentia este capabila de obtinerea de informatii de natura sa promoveze interesele firmei dumneavoastra si sa o mentina pe pozitie privilegiata pe piata.

Firma de detectivi din Romania

Pentru inceput trebuie sa stiti ca sunt destule persoane ce apeleaza la un detectiv pentru ca acesta sa rezolve unele probleme legate de indoiala despre alta persoana. Astfel sunt soti care pun un detectiv sa le urmareasca sotia, si invers, sau parintii ce apeleaza la detectiv pentru a urmari anturajul in care s invarte copilul lor. Acestia pot face cercetari ipotecare, cadastrale sau in ceea ce priveste un testament. Se mai poate apela la detectiv in cazul in care se disputa intre niste persoane bunuri ce fac obiectul unor litigii de speta civila, comerciala sau penala. Si trebuie sa mai stiti ca un detectiv poate face si alte servicii de urmarire si de informare in cazul in care aveti o problema de acest gen.

Tag: detectivi detectivi particulari detectiv