Improduct

Improvisatie en acteertrainingen

Curcusaanbod

1. Method acting Stanislavski.

Method is een techniek uit Amerika waar veel bekende acteurs gebruik van maken. Volwassenen die op zoek zijn naar een cursus waarbij zij inzicht krijgen in het geloofwaardig spelen van een rol, komen bij deze cursus uit.. Deze cursus helpt je bij het zekerder worden in een rol op het podium of in het dagelijks leven, door hen een spiegel voor te houden. Op deze wijze kijk je op een andere manier naar jezelf en heb je de mogelijkheid eventuele veranderingen aan te brengen in je handelen en tevreden te worden met jezelf.

2. Improvisatie en basis acteerworkshop.

Deze training is voor acteurs en ervaren spelers. In deze cursus improviseren cursisten met de diepgang die Stanislavski’s methode.In deze training worden je grenzen (opnieuw) verkend en wordt er gezocht naar de mogelijkheden om die grenzen te verleggen. Spelenderwijs wordt gewerkt aan het creëren van veiligheid, te durven te falen en om je emoties verschillende ladingen te geven. In de trainingen komt met name geloofwaardig spel naar voren, hierbij spelen je eigen ervaringen en impulsen als bron.

3. Businesstrainingen voor ondernemers.

Als trainingsactrice creëert Ida van de Lagemaat in samenwerking met de trainer een veilige omgeving waarin de cursist kan experimenteren met zijn of haar gedrag. Tijdens deze trainingen worden door mevrouw van de Lagemaat verschillende situaties nagespeeld. Deze situaties kunnen voorkomen in de dagelijkse werkzaamheden van de cursisten, denk hierbij aan slechtnieuwsgesprekken en verkooptechnieken. Haar speelstijl is naturel, realistisch en meebewegend met de cursist. De cursist kan zich op die manier goed in de situatie herkennen. Voor deze trainingen voor mevrouw van de Lagemaat ingehuurd door bedrijven, zoals ING en het AMC. Mevrouw van de Lagemaat geeft deze cursussen op locatie door het gehele land bij diverse bedrijven.