Mix & Match

De kracht van de verschillen

Wie zijn wij?

Wij zijn Ingrid Klinkert en Marion van Wezel. Wij geven samen diverse trainingen op het gebied van samenwerken, teambuilding, feedback, vergaderen en creatief denken.
Samen zijn wij "De kracht van de verschillen". Bij onze trainingen staat een positieve insteek centraal. Het leert mensen te zien dat samenwerken vanuit de verschillen toegevoegde waarde heeft. Dit ervaren wij zelf ook en dat brengen we mee. Wij hebben een zeer verschillende achtergrond, ervaring en opleiding maar juist vanuit deze verschillen vullen wij elkaar als trainersteam aan.

Marion heeft ervaring als trainer, kwaliteitsmanager, procesmanager en informatiemanager in verbeterprojecten op het gebied van kwaliteit en ICT. Hierdoor heeft zij ervaring met teamvorming en het aansturen van teams. Ze is door deze werkzaamheden gewend een vertaling te maken van theorie naar praktijk en kan mensen goed meenemen in dit proces. Ingrid heeft in veel en diverse teams ervaring; van teamlid op de werkvloer tot filiaalmanager en alles wat daar tussenin zit. Door deze brede achtergrond en haar ervaringen als wereldreiziger is zij organisatiesensitief en heeft zij snel inzicht in de groepsdynamiek.


Meer weten over Ingrid en haar talent om kwaliteiten te zien en het beste uit de ander te halen of over de eigenwijsheid van Marion? We vertellen je graag meer!

Leren is leuk! Daarom maken wij gebruik van creatieve, speelse en actieve werkvormen.

Onze aanpak

Bij onze trainingen staat een positieve insteek centraal. Vanuit verbinding en veiligheid benadrukken welke waarde je als mens en medewerker hebt in plaats van het wijzen op verbeter- en ontwikkelpunten. Die insteek heeft een positief effect op het zelfvertrouwen. Het leert mensen te zien dat samenwerken vanuit de verschillen toegevoegde waarde heeft.


Omdat alle organisaties en teams verschillend zijn doen wij altijd een persoonlijke intake. Zo kunnen wij onze dienstverlening optimaal afstemmen op uw behoeftes en de training op maat maken. Als het nodig is mixen we de verschillende trainingen om met de vraag te matchen.


Indien gewenst doen we ook een nabespreking. Tijdens een training zie je veel over de groepsdynamiek en er komen vaak dingen naar voren die waardevolle input zijn voor de leidinggevende en het team om verder te kunnen ontwikkelen.

Onze producten

Teambuilding; geef je team een boost!

Samen leren over jezelf en de ander. Leuk en leerzaam. Samen koken of juist actieve werkvormen met pit? Met alleen je eigen team of juist de strijd aangaan met andere teams uit jouw organisatie? Op basis van jullie wensen stellen wij het programma samen. Kijk ook op de folder over teambuilding voor meer informatie.

Weg met de regels. Feedback 2.0 Gewoon doen!

Geen regels maar respect. In normale mensentaal leren zeggen wat je vindt en nodig hebt. En ook leren reageren op dat wat er gezegd wordt. Direct en ongecompliceerd.


Vanuit de positieve insteek geven we ruimte en veiligheid. Hoe zeg je iets en hoe reageert de ander daarop. Begrijp je de reactie van de ander? Klopt de non-verbale communicatie met de verbale reactie? En hoe kom je in gesprek? Meer weten, bekijk hier de uitgebreide folder.

Vaak, veel en saai? Maak vergaderen weer effectief.

In de meeste organisaties wordt er veel vergaderd. Vaak volgen vergaderingen hetzelfde patroon waardoor zij niet altijd effectief zijn en het onmogelijk lijkt om tijdens vergaderingen nieuwe oplossingen te verzinnen voor bestaande problemen.


Door bewust ruimte voor oplossingen te creëren met behulp van een goede structuur en de inzet van creatief denken tools kan er veel winst worden behaald. Wil je ook beter vergaderen? Kijk hier voor meer informatie.

Leuk, leerzaam en lekker! Teamrollen in de keuken

Samen koken is een goede en leuke manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. Omgaan met stress of tijdsdruk, goede communicatie en het bevorderen van creativiteit, allemaal onderdelen die we in de keuken kunnen simuleren. Afhankelijk van de wensen en de leerpunten van het team zorgen wij voor de invulling. Kijk hier voor meer informatie.

Creatief denken; dat kan iedereen leren

Nieuwe oplossingen verzinnen voor bestaande problemen of het bedenken van innovatieve nieuwe producten? Vaak zeggen mensen dat ze niet creatief zijn en het moeilijk vinden om “out-of-the box” te denken. En dat terwijl het eigenlijk heel gemakkelijk is, als je de juiste tools gebruikt. Meer weten; bekijk de folder creatief denken.

Project kick-off. Een goed begin is het halve werk.

Een projectteam dat weet wat het doel is en op welke manier het project organisatorisch en administratief is ingericht is van grote waarde. Goede afspraken besparen tijd en geld.


Samen gaan we kijken wat jouw project nodig heeft om goed te starten. Een kick-off kan verschillende doelen hebben. Bekendheid en draagvlak voor het project creëren, afspraken goed afstemmen, de kennis van procesmanagement, verandermanagement of projectmatig werken vergroten of het smeden van een sterk team. Kijk hier voor meer informatie.

"Het is mijn overtuiging dat als je weet wat je kwaliteiten zijn en durft af te gaan

op je gevoel dat je dan het beste uit jezelf haalt."

Ingrid

"Eigenwijs is de nieuwe wijsheid! Zelf onderzoeken, leren en denken. Met creativiteit en zelfvertrouwen een eigenwijze mening vormen én kennis hebben over je eigen wijze."

Marion