Workshops Vilten

Binnenkort weer van start!

Zelf je accessoire maken?

Wil je een leuke dag beleven met vriendinnen, een speciaal tintje geven aan een feestje, of zomaar jezelf eens verwennen met een personal workshop? Ben je nieuwsgierig naar je creatieve kanten? Wil je eens weten welke kleuren bij je passen? Kortom genieten van een fijne verwendag? Schrijf je dan in voor een workshop bij FYO feltwear!! Velen gingen je voor en we hebben alleen maar hele blije tevreden klanten!! Er wordt gewerkt met duurzame en natuurlijke materialen waarvan wol en zijde de basisproducten zijn. De merinowol is van het fijnste soort zodat zelfs mensen met een wol allergie hier vaak geen last van hebben!! Informeer eens naar de mogelijkheden!

Workshop informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.fyo-feltwear.com of stuur een mailtje met al je wensen naar fyo-feltwear@live.nl want we houden van maatwerk leveren. Het moet helemaal naar wens zijn zodat je er met plezier aan terug kunt denken.

Workshops worden gegeven per dagdeel of een hele dag. Het ligt eraan wat je wilt maken. Desgewenst wordt er een lunch verzorgd. Koffie, thee en fris is altijd inbegrepen.

Nieuwsgierig?? Vraag vrijblijvend de informatie op!!