TRUCK MODELBOUW

model vrachtwagens schaal 1:14,5 en schaal 1:50

Uw vrachtwagen realistisch nagebouwd en bestuurbaar!

schaal 1:14,5 deze zijn bestuurbaar, hebben geluid, er zit werkende verlichting op, en kunnen in alle denkbare uitvoering worden nagemaakt een trekker met oplegger is ongeveer 1,30 mtr lang. schaal 1: 50 zijn de modellen zoals tekno en lion toys die maakt, deze maak ik zelf van een bouwpakket helemaal met alle accessoires, zoals knuffels of naambordjes voor de raam,

een paar voorbeelden

De mogelijkheden

er zijn vele mogelijkheden mogelijk om uw truck zo realistisch na te maken, zo kunnen er meerdere assen op, een motorwagen met aanhanger , een lzv , zo kan er op elke truck een hoog of laag dak, dit kan met de hand gemaakt worden, ook is het mogelijk een bergingstruck te bouwen. het interieur word zo realisctis mogelijk na gemaakt, knuffels , naambordjes, gordijnen etcer zijn vele mogelijkheden voor een aanhanger/oplegger, zoals een kipper , tautliner met echte zeilen, een koeltrailer, dieplader, veewagen, ook kunnen er stuurassen en liftassen onder komen om uw truck zo realistisch mogelijk na te bouwen.

Contact

heeft u interesse om uw truck op schaal na te laten maken, of wilt u meer informatie, neem dan contact op via welten45@gmail.com, ik kom graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.